4-5 bin TL'ye airfryer önerisi

miracakin

Decapat
Daha fazla  
İyi Sosyaller, evde arada acıktığımda etrafı batırmamak ve pişme süresi açısından zaman kazanmak için airfryer almak istedim. Ne önerirsiniz? Philips çok fazla öneri gördüm, başka alternatif marka öneriniz var mı? 6-7 litre civarı hacim olursa güzel olur. Şimdiden teşekkürler.

Fiyatlar bir ara epey indirime girmişti. Bunda biraz rezistansına yağ sıçrıyor diye eleştiriler vardı galiba. Ama açık rezistansı olanların hepsinde az çok oluyordur. Bazı modellerde rezistans önüne telli bir engel konulduğunu görmüştüm.

Bu modelde kızaklı yapı var diye biliyorum. O kızak yapısı bence çıkartırken kullanışlı olacaktır. Bir de altı telli bir yapıda. Belki temizlemesi daha zor olabilir bilemiyorum ama ısının besinin altına gelmesi açısından daha iyi olabilir. Yani olumlu olumsuz tarafı var gibi görünüyor.

Bu cihazlar zaten ısıtıcı arkasında fan ile oluyor. Modeller arasında farklar ufak tefek olabiliyor. Ama philipsin bu modelindeki kızaklı yapıyı görmedim diğerlerinde. Çok da önemli mi değil mesela bende bu ürün yok.

Sonradan çıkan 2 ayrı hazneliler daha avantaj olur mu? Olur derseniz onları tercih edebilirsiniz. Besinler karışmasın isteniyorsa onlar daha mantıklı olabilir. Ama bu seferde hazne küçülmüş oluyor.

Daha uygun fiyatlılar da olabilir araştırmanız lazım. Örneğin şu model.

Belki şu model.

2 hazneli olarak belki şu model.

Ben de ne var. Ben de şu 2 model var.

Amazondan da çok uygun fiyata şunu almıştım. Evde bunu kullanıyoruz çünkü daha büyük. Ama göstergesi silik. Cosorinin üstten ekranı çok iyi. Ama küçük. O kutusunda duruyor. Belki abimin evinde kullanılır.

Fiyatlar bir ara epey indirime girmişti. Bunda biraz rezistansına yağ sıçrıyor diye eleştiriler vardı galiba. Ama açık rezistansı olanların hepsinde az çok oluyordur. Bazı modellerde rezistans önüne telli bir engel konulduğunu görmüştüm.

Bu modelde kızaklı yapı var diye biliyorum. O kızak yapısı bence çıkartırken kullanışlı olacaktır. Bir de altı telli bir yapıda. Belki temizlemesi daha zor olabilir bilemiyorum ama ısının besinin altına gelmesi açısından daha iyi olabilir. Yani olumlu olumsuz tarafı var gibi görünüyor.

Bu cihazlar zaten ısıtıcı arkasında fan ile oluyor. Modeller arasında farklar ufak tefek olabiliyor. Ama Philips'in bu modelindeki kızaklı yapıyı görmedim diğerlerinde. Çok da önemli mi değil mesela bende bu ürün yok.

Sonradan çıkan 2 ayrı hazneliler daha avantaj olur mu? Olur derseniz onları tercih edebilirsiniz. Besinler karışmasın isteniyorsa onlar daha mantıklı olabilir. Ama bu sefer de hazne küçülmüş oluyor.

Belki şu model.

Amazon'dan da çok uygun fiyata şunu almıştım. Evde bunu kullanıyoruz çünkü daha büyük. Ama göstergesi silik. Cosorinin üstten ekranı çok iyi. Ama küçük. O kutusunda duruyor. Belki abimin evinde kullanılır.

Hocam peki siz bu sağlıklı değildir düşünceleri hakkında ne düşünüyorsunuz sık kullanır mısınız nelere dikkat edersiniz çoğu kişi her gün kullanmayın yazmış

Hocam peki siz bu sağlıklı değildir düşünceleri hakkında ne düşünüyorsunuz sık kullanır mısınız nelere dikkat edersiniz çoğu kişi her gün kullanmayın yazmış
Bi ara cosorileri çok ucuza almıştık onalor kalmamış bunlar var markaları falan bilmiyorum. Amazon.com.tr

Bu güzelmiş.

Son düzenleme:
Ben sık kullanmıyorum ama o sebeple değil. Her zaman ihtiyaç olmuyor. Şu doktorun videolarını izleyin. Ben yüksek sıcaklıklarda kullanmıyorum. Bu cihazlar pahalı olmaması gereken cihazlar. Zamanında philipsleri 10 binlerden milleti kaktırmışlardı. Büyük bir gaz vardı. Yakın zamanda 3 4 bine sattıkları Cosorileri 1000 liradan falan satıyorlardı. Bu yüzden fazla para vermeden fiyat performans ürün arayın derim. Sonuçta yapıları aşağı yukarı aynı. Belki bilinmeyen çok ucuz olan bazı markalarda sorun olabilir ama genel olarak yapıları aynı.

Zamanında mikro dalga için de neler söylenmişti. Gerçeğin öyle olmadığını öğrendik. Milletin dediklerini değil de bilimsel dayanaklı konuşanları kaale almak daha mantıklı.

Evde 1 2 belki 3 kişi için daha uygun olabilir. Fazla kişi iseniz ve fırın size yetiyorsa zaten gerek görmezsiniz. Ama bazen böyle bir cihaz aldığınızda daha önce yapmadığınız şeyleri bile yapabilirsiniz veya farklı lezzetlerde veya daha pratik olması da işinize gelebilir. Yani cihazı değerlendirip değerlendirmemek tamamen sizin elinizde. Alıp kullanmazsanız tabi işe yaramaz ama az çok neler yapılabilir nasıl yapılabilir diye araştırıp öğrenirseniz yada deneme yanılmayla yaparsanız tabi ki işinize yarayacaktır.

Sağlık endişeniz varsa da almayın. Korkuyla cihaz mı kullanılır :) Ama her cihazın bir kullanım şekli var elbette. Suyu bile fazla içseniz hastalanırsınız.

Cihazın mini fırından hiçbir farkı yok. Alttan ısıtıyor mevzusu hikaye denebilir. O yüzden bir şey yaparken arkasını da genelde çeviriyorsunuz. Ağzına kadar patates koyma da yalan ama hazır patates ile oluyor diyenler vardı. Niye hazır alayım ki. Normal patateste ise üst üste gelmemeli arada çıkartıp sallamanız gerekiyor.

Sonradan alttan ısıtanlar da çıktı ama pek pratik değil sanırım.

Ben aslında şu cihazı beğenmiştim. Ama maalesef gücü yetersizmiş. Neden sonradan böyle cihazlar geliştirilmedi ki? Hem üst üste binme mevzusunu çözüyor hem arkasını çevrime mevzusunu çözüyor gibi geldi bana.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Doktorun söyledikleri.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu cihazlar zaten ısıtıcı arkasında fan ile oluyor. Modeller arasında farklar ufak tefek olabiliyor. Ama philipsin bu modelindeki kızaklı yapıyı görmedim diğerlerinde. Çok da önemli mi değil mesela bende bu ürün yok.

Sonradan çıkan 2 ayrı hazneliler daha avantaj olur mu? Olur derseniz onları tercih edebilirsiniz. Besinler karışmasın isteniyorsa onlar daha mantıklı olabilir. Ama bu seferde hazne küçülmüş oluyor.

Belki şu model.

Amazondan da çok uygun fiyata şunu almıştım. Evde bunu kullanıyoruz çünkü daha büyük. Ama göstergesi silik. Cosorinin üstten ekranı çok iyi. Ama küçük. O kutusunda duruyor. Belki abimin evinde kullanılır.

İlk linkteki eski model Philips'lerden. Aynı boyutta bütçe içerisinde şu var. Aldım da daha kullanmadım kocaman makine.

İlk linkteki eski model Philips'lerden. Aynı boyutta bütçe içerisinde şu var. Aldım da daha kullanmadım kocaman makine.

Evet onu da gördüm fiyatı biraz yüksek olunca paylaşmadım. Ben örnek olması için attım. Kullandıklarımı da yolladım.

Bir de bazen ocak meşgul oluyor. Airfryer ekstra ocak gibi yapabileceği bir şey varsa orada yapabiliyorsunuz. Bu da avantaj olabiliyor.

Az önce söylemesi ayıp olmasın annem köfte yaptı. Airfryerda da patates yaptık. Annem normalde bu cihazı istemedi gönülsüzdü ama o da alıştı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı