Tam boy arayışımı bıraktım. Şu an TKL bakıyorum. Hala karar veremedim çünkü her şeyiyle istediğim gibi bir klavye yok gibi.Direkt ses olarak alakalı değil aslında orada yazanlar pcb kalınlığı. Genelde çoğu klavyede 1.2 seçeneği olur ama bazı üst modeller de 1.6 da satıyorlar. Tabi söylediğin gibi bu kalınlık sesi de etkiliyor.
1.6 henüz kullanma fırsatım olmadı ama kullanan kişiler 1.2 ye göre daha sert, stabil ve daha tok sesli olduğunu söylüyorlar. Henüz kullanmadan kesin yorum yapamam ama muhtemelen kullansam bile 1.2 tercih ederdim, çünkü yumuşak ve esnek hissiyatı seviyorum.
Batarya kısmı biraz bozuyor hocam maalesef isteklerinizi, artık kablolu üretilen modeller çok nadir kaldı.Tam boy arayışımı bıraktım. Şu an TKL bakıyorum. Hala karar veremedim çünkü her şeyiyle istediğim gibi bir klavye yok gibi.
Bataryalı olsun tamam TKL ve alüminyum ama LCD ekranı olmasın.Batarya kısmı biraz bozuyor hocam maalesef isteklerinizi, artık kablolu üretilen modeller çok nadir kaldı.
TKL olarak aklıma gelen modelleri yazayım hocam fikir olması açısından, bir göz atarsınız isterseniz.
Aula F87
Mchose K87
Epomaker RT80
Mchose GX87 serisi
Yunzii YZ87
Şu üçü adını yazınca çıkmaz muhtemelen direkt linklerini bırakayım.
AK870 Plus 3 Bağlantı Modlu Mekanik Klavye RGB- Avocado Switch
AK870 Plus 3 Bağlantı Modlu Mekanik Klavye RGB- Avocado Switch Özellik Değer / Açıklama Model AJAZZ AK870 Plus Tuş Sayısı 84 tuş Yapı Gasket montaj Knob Metal knob Ekran TFT ekran Plaka Slotlu PC plaka Ses Yalıtımı 5 katmanlı ses yalıtımı Bağlantı Türü Üç modlu (Kablolu + Bluetooth + 2.4 GHz)...ajazzturkiye.com
Ajazz AK870 V2 Desenli 3 Modlu TFT Ekranlı Mekanik Klavye - 10.000 Mah
Ajazz AK870 V2 Desenli 3 Modlu TFT Ekranlı Mekanik Klavye - 10.000 Mah Bataryaajazzturkiye.com
Ajazz QS87 Max Alüminyum Alaşımlı TFT Ekranlı Custom Mekanik Klavye
Ajazz QS87 Max Alüminyum Alaşımlı TFT Ekranlı Custom Mekanik Klavyeajazzturkiye.com
870 Plus ve 870 V2 modelleri özelleştirilebiliyor. Sağ üstteki 3 tuşu çıkarıp yerine ekran ve ses tekerleği takabiliyorsun.
O zamanBataryalı olsun tamam TKL ve alüminyum ama LCD ekranı olmasın.
Bu Ajazz alt üst full Alüminyum değil mi?O zaman
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Ajazz QS87 Max Alüminyum Alaşımlı TFT Ekranlı Custom Mekanik Klavye
Ajazz QS87 Max Alüminyum Alaşımlı TFT Ekranlı Custom Mekanik Klavyeajazzturkiye.com
Bir de bu var ama LCD ekranlı.
Evet hocam, bu arada yeni fark ettim bu modelde de ekranı çıkarıp yerine tuş takılabiliyormuş, aklınızda bulunsun.Bu Ajazz alt üst full Alüminyum değil mi?
Beyaz olup birkaç tuşun siyah olduğu klavye yapmak ne kadar zor olabilir ki? Keycaps de satın alacağız bu gidişle. Bu yüzden sevmiyorum tam klavye almayı iskeleti ayrı satsalar direkt iskeletini alırım.Evet hocam, bu arada yeni fark ettim bu modelde de ekranı çıkarıp yerine tuş takılabiliyormuş, aklınızda bulunsun.
Ben de aynı tarz seviyorum. Baktım piyasada öyle klavye yok kendim topladım.Beyaz olup birkaç tuşun siyah olduğu klavye yapmak ne kadar zor olabilir ki? Keycaps de satın alacağız bu gidişle. Bu yüzden sevmiyorum tam klavye almayı iskeleti ayrı satsalar direkt iskeletini alırım.
Hocam mekanik klavyelerin MCU larını bulmak baya zor oluyor. Anca bazı teardown videoları olur oralarda görürsün, o da kesin değil yani. Çünkü mekanik klavyede mcu; bir manyetik klavye yada bir mouse mcu su kadar önemli olmadığı için çoğu kişi klavyenin içini açsa da göstermiyor bile gereksiz olduğu için.Bu GX87 Lite içindeki MCU nedir nasıl öğrenebiliriz acaba?
@Yuiis