4-5 bin TL'ye alüminyum kasa klavye önerisi

Direkt ses olarak alakalı değil aslında orada yazanlar pcb kalınlığı. Genelde çoğu klavyede 1.2 seçeneği olur ama bazı üst modeller de 1.6 da satıyorlar. Tabi söylediğin gibi bu kalınlık sesi de etkiliyor.

1.6 henüz kullanma fırsatım olmadı ama kullanan kişiler 1.2 ye göre daha sert, stabil ve daha tok sesli olduğunu söylüyorlar. Henüz kullanmadan kesin yorum yapamam ama muhtemelen kullansam bile 1.2 tercih ederdim, çünkü yumuşak ve esnek hissiyatı seviyorum.
Tam boy arayışımı bıraktım. Şu an TKL bakıyorum. Hala karar veremedim çünkü her şeyiyle istediğim gibi bir klavye yok gibi.

Tam boy arayışımı bıraktım. Şu an TKL bakıyorum. Hala karar veremedim çünkü her şeyiyle istediğim gibi bir klavye yok gibi.
Batarya kısmı biraz bozuyor hocam maalesef isteklerinizi, artık kablolu üretilen modeller çok nadir kaldı.

TKL olarak aklıma gelen modelleri yazayım hocam fikir olması açısından, bir göz atarsınız isterseniz.

Aula F87
Mchose K87
Epomaker RT80
Mchose GX87 serisi
Yunzii YZ87

Şu üçü adını yazınca çıkmaz muhtemelen direkt linklerini bırakayım.

870 Plus ve 870 V2 modelleri özelleştirilebiliyor. Sağ üstteki 3 tuşu çıkarıp yerine ekran ve ses tekerleği takabiliyorsun.

Batarya kısmı biraz bozuyor hocam maalesef isteklerinizi, artık kablolu üretilen modeller çok nadir kaldı.

TKL olarak aklıma gelen modelleri yazayım hocam fikir olması açısından, bir göz atarsınız isterseniz.

Aula F87
Mchose K87
Epomaker RT80
Mchose GX87 serisi
Yunzii YZ87

Şu üçü adını yazınca çıkmaz muhtemelen direkt linklerini bırakayım.

870 Plus ve 870 V2 modelleri özelleştirilebiliyor. Sağ üstteki 3 tuşu çıkarıp yerine ekran ve ses tekerleği takabiliyorsun.
Bataryalı olsun tamam TKL ve alüminyum ama LCD ekranı olmasın.

Bataryalı olsun tamam TKL ve alüminyum ama LCD ekranı olmasın.
O zaman

Bir de bu var ama LCD ekranlı.

Evet hocam, bu arada yeni fark ettim bu modelde de ekranı çıkarıp yerine tuş takılabiliyormuş, aklınızda bulunsun.
Beyaz olup birkaç tuşun siyah olduğu klavye yapmak ne kadar zor olabilir ki? Keycaps de satın alacağız bu gidişle. Bu yüzden sevmiyorum tam klavye almayı iskeleti ayrı satsalar direkt iskeletini alırım.

Beyaz olup birkaç tuşun siyah olduğu klavye yapmak ne kadar zor olabilir ki? Keycaps de satın alacağız bu gidişle. Bu yüzden sevmiyorum tam klavye almayı iskeleti ayrı satsalar direkt iskeletini alırım.
Ben de aynı tarz seviyorum. Baktım piyasada öyle klavye yok kendim topladım. :D
Tabi kasa bulmak ayrı dert, şansa ikinci elden bulmuştum.

Keycaps olarak şunu önerebilirim ama beyaz siyahın bayadır stoğu yok, bazen ikinci ele düşüyor.

Yada temudan da alabilirsin ben öyle yapmıştım.

1765738025093.png

Bu GX87 Lite içindeki MCU nedir nasıl öğrenebiliriz acaba?
@Yuiis
Hocam mekanik klavyelerin MCU larını bulmak baya zor oluyor. Anca bazı teardown videoları olur oralarda görürsün, o da kesin değil yani. Çünkü mekanik klavyede mcu; bir manyetik klavye yada bir mouse mcu su kadar önemli olmadığı için çoğu kişi klavyenin içini açsa da göstermiyor bile gereksiz olduğu için.

Zaten klavyenin 1k hz raporlama vermesi çok zor bir şey değil ve bunu artık tüm klavyeler yapıyor neredeyse, gücünün yetmeme gibi bir durumu yok, kablosuz da bile rahatça yeterli oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı