4-5 bin TL'ye alüminyum kasa klavye önerisi

Alacağım klavyeyi sürekli kablolu kullanacağım. Bataryalı alsam bir problem olur mu?
Olmaz hocam, bu klavyelerde 3 mod oluyor zaten. Bu modlar arasında klavye üstünde fiziksel olarak geçiş yapabiliyorsun.

1.mod Bluetooth bağlantı
2. mod 2.4g hz dongle ile kablosuz bağlantı
3. mod kablo ile bağlantı

Sen mod kısmını kablolu bağlantı kısmında bırakırsan bataryadan herhangi bir iletim olmuyor zaten, gücü direkt taktığın kablodan alıyor.

Bataryasız 75 boyut olarak aklıma sadece leobog Hi75'in wired versiyonu geldi hocam. O da ülke içi satan bir satıcı yok maalesef anca ikinci el sitelerinden bulabilirsiniz.

Aynı şekilde bir de Ajazz AK820 var kablolu modellerden.

İlk 2 model sadece beyaz ışık üçüncü model RGB ama fiyat gereksiz pahalı biraz. Batarya istenmiyorsa seçenekler kısıtlı maalesef hocam.

Satışta Hi75 bırakmadılar doğrusu peynir ekmek gibi gitti bir ara bende o dönem almıştım zaten barebone kit olarak 3K ya çektim şu an akıl sır erdiremiyorum nasıl o fiyata almışım.

Satışta Hi75 bırakmadılar doğrusu peynir ekmek gibi gitti bir ara bende o dönem almıştım zaten barebone kit olarak 3K ya çektim şu an akıl sır erdiremiyorum nasıl o fiyata almışım.
Doğrudur hocam bir aralar baktığımda çok vardı, en son geçen baktığımda sadece 1 tane görebildim o da satıldı yanlış bilmiyorsam. Ben de Hi8 arıyorum ama klavye karaborsada, satan da abartı fiyattan satıyor.

Doğrudur hocam bir aralar baktığımda çok vardı, en son geçen baktığımda sadece 1 tane görebildim o da satıldı yanlış bilmiyorsam. Ben de HI8 arıyorum ama klavye karaborsada, satan da abartı fiyattan satıyor.

Bende bakıyorum HI8 ama dediğin gibi çok abartı fiyattan satıyorlar uygun bulursam çekeceğim bir tane.

HI8 dediğin hangisi oluyor?

Bu model hocam ama yurt içi satan yok, onu geçtim ikinci elde bile adam akıllı satan yok. Karaborsaya dönmüş bir model maalesef.

1.2 flex ile 1.6 kesimler gördüm galiba ses ile alakalı doğru mudur?

@Yuiis
Direkt ses olarak alakalı değil aslında orada yazanlar pcb kalınlığı. Genelde çoğu klavyede 1.2 seçeneği olur ama bazı üst modeller de 1.6 da satıyorlar. Tabi söylediğin gibi bu kalınlık sesi de etkiliyor.

1.6 henüz kullanma fırsatım olmadı ama kullanan kişiler 1.2 ye göre daha sert, stabil ve daha tok sesli olduğunu söylüyorlar. Henüz kullanmadan kesin yorum yapamam ama muhtemelen kullansam bile 1.2 tercih ederdim, çünkü yumuşak ve esnek hissiyatı seviyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı