4.500-5.000 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

Son olarak karar kıldığım sistem bu şekilde. Bütçem malesef 1070'e yetmiyor. Sistemdeki ekran kartı ,monitör ve kasa markası değişiklik gösterebilir.

Dosya Ekleri

• sistem.png
    sistem.png
    36,8 KB · Görüntüleme: 85
Son olarak karar kıldığım sistem bu şekilde. Bütçem malesef 1070'e yetmiyor. Sistemdeki ekran kartı ,monitör ve kasa markası değişiklik gösterebilir.

Monitör FreeSync özellikli. Oysa ki siz o ekran kartıyla bundan yararlanamayacaksınız. Hadi onu geçtim TURBO kesinlikle almayın. Özel soğutmalı markaları seçin kesinlikle.

Monitör FreeSync özellikli. Oysa ki siz o ekran kartıyla bundan yararlanamayacaksınız. Hadi onu geçtim TURBO kesinlikle almayın. Özel soğutmalı markaları seçin kesinlikle.

Topladığım sitede başka seçenek olmadığı için bunu seçmek zorunda kaldım ancak size katılıyorum.Turbo kullanmayacağım.Diğer taraftan , FreeSync özelliğini kullanamaycağım haklısınız ancak 75 Hz olup daha uygun bir monitör tavsiyeniz varsa açığım.

Topladığım sitede başka seçenek olmadığı için bunu seçmek zorunda kaldım ancak size katılıyorum.Turbo kullanmayacağım.Diğer taraftan , FreeSync özelliğini kullanamaycağım haklısınız ancak 75 Hz olup daha uygun bir monitör tavsiyeniz varsa açığım.

Gerekirse bekleyin sakın almayın. Monitörler hakkında ben bilsem kendime öneride bulunurum şuan, pek bilgim yok yani.

bende kendime şöyle birşey topladım sıvı soğutma eklemeyi düşünüyorum. masa içi bilgisayar yapacağım için kasa eklemedim.
AMD Ryzen 5 1600 3.2/3.6GHz AM4 CPU Fan Kutu İçeriğinde Mevcut
MSI B350M MORTAR ARCTIC DDR4 S+V+GL AM4 mATX
MSI GAMING X Nvidia GeForce GTX 1060 6GB 192Bit GDDR5
Kingston HyperxFury 8GB 2666 D4 HX426C15FB/8 - 2 ADET
Kingston HyperX Fury 120 GB SSD Disk SHFS37A/120G 2.5", 500 - 500 MB/s, Sata 3
Corsair 600W CX600 CP-9020048-EU Güç Kaynağı 80+ Bronze,120mm Fanlı

Aklımdaki sistem bu şekilde.

-AMD Ryzen 5 1600 Soket AM4 3.2GHz 19MB Önbellek 6 Çekirdek İşlemci
-MSI B350 PC MATE AMD Çipset Soket AM4 DDR4 3200MHz Anakart
-GSKILL 16GB RipjawsV Kırmızı DDR4 2400Mhz Ram
-MSI GeForce GTX 1060 6GT OCV1 6GB GDDR5 Ekran Kartı
-Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 7200Rpm 64MB 210Mb/s Harddisk
-TOSHIBA OCZ TL100 240GB SATA3 2.5" SSD (550MB Okuma / 530MB Yazma)
-CORSAIR Carbide Serisi SPEC-ALPHA MidT ATX Gaming Kasası
-CORSAIR VS650 650W 80+ PSU

Not : İşlemci tercihi konusunda ikilemdeyim.Ek olarak , ''şu parçayı kullanma , bu daha ucuz ve aynı verimde '' dediğiniz bir şey varsa , her türlü yoruma açığım.
Kardeşim sana tavsiyem ssd yi toshiba alma hemen bozuluyor.

İş görür diye tahmin ediyorum. RX 5XX serisi stoklarda olsa güzel olurdu ama neyse artık.
Eki Görüntüle 242324
Sistemi acaba nereden topladın?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı