4.500 TL Bilgisayar Toplama

İşlemci soğutucu ve işletim sistemini ayrıca SSD ve gerekiyorsa Optik Sürücü almanı tavsiye ederim.
Optik sürücü ne işe yarıyor daha tam anlamadım zahmet olmaz ise açıklarmısın öğrenmiş olurum .. bide arkadaş k modeli işlemci almamış stok soğutucusu yeter diye düşünüyorum. İşletim sistemini kendi de kurabilir Kinguin ve G2A gibi sitelerde ucuza satılıyor sitelerden isteyince 300-400 tl ye kitliyorlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Optik sürücü olmazsa CD-DVD takılamaz. bu arada işletim sistemi için verdiğin tüyo çok iyi

Ooo hayırlı olsun. Deneyimlerini bekliyorum. Şöyle fotoğraflı, videolu bir kullanıcı incelemesi hem güzel olur hem de alacak olan arkadaşların fikir sahibi olmasını sağlar.
Çok teşekkür ederim hocam. En yakın zamanda. Teknobiyotik ne zaman gönderir bilemiyorum tabii.

Ben yaptığım alışverişlerde hep iyi sonuç aldım. Şahsen olumsuzluk yaşadığım herhangi bir firmadan asla önerim olmaz. Kendi deneyimim olduğu için öneriyorum. Tabi bu işin birazda şans faktörü var bildiğimiz üzere elektronik aletler 1 saat önce taş gibiyken, 1 saat sonra tekeri patlak kamyona dönüyor.

Genelde satış sonrası tavırlarından memnun değil insanlar. Kesinlikle şans faktörü çok önemli. Umarım şansım yaver gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…