4.500 TL Bilgisayar Toplama

İşlemci soğutucu ve işletim sistemini ayrıca SSD ve gerekiyorsa Optik Sürücü almanı tavsiye ederim.
Optik sürücü ne işe yarıyor daha tam anlamadım zahmet olmaz ise açıklarmısın öğrenmiş olurum :) .. bide arkadaş k modeli işlemci almamış stok soğutucusu yeter diye düşünüyorum. İşletim sistemini kendi de kurabilir Kinguin ve G2A gibi sitelerde ucuza satılıyor sitelerden isteyince 300-400 tl ye kitliyorlar :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Optik sürücü ne işe yarıyor daha tam anlamadım zahmet olmaz ise açıklarmısın öğrenmiş olurum :) .. bide arkadaş k modeli işlemci almamış stok soğutucusu yeter diye düşünüyorum. SSD gerekliydi aslında haklısın. İşletim sistemini kendi de kurabilir Kinguin ve G2A gibi sitelerde ucuza satılıyor sitelerden isteyince 300-400 tl ye kitliyorlar :D
Optik sürücü olmazsa CD-DVD takılamaz. bu arada işletim sistemi için verdiğin tüyo çok iyi (y)(y)

Ben yaptığım alışverişlerde hep iyi sonuç aldım. Şahsen olumsuzluk yaşadığım herhangi bir firmadan asla önerim olmaz. Kendi deneyimim olduğu için öneriyorum. Tabi bu işin birazda şans faktörü var bildiğimiz üzere elektronik aletler 1 saat önce taş gibiyken, 1 saat sonra tekeri patlak kamyona dönüyor. :lanet:

Ben yaptığım alışverişlerde hep iyi sonuç aldım. Şahsen olumsuzluk yaşadığım herhangi bir firmadan asla önerim olmaz. Kendi deneyimim olduğu için öneriyorum. Tabi bu işin birazda şans faktörü var bildiğimiz üzere elektronik aletler 1 saat önce taş gibiyken, 1 saat sonra tekeri patlak kamyona dönüyor. :lanet:
Genelde satış sonrası tavırlarından memnun değil insanlar. Kesinlikle şans faktörü çok önemli. Umarım şansım yaver gider. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı