4.500 TL Bilgisayar Toplama

Son ve en güzel hali bu oldu sanırım [emoji4][emoji1] yani bence öyle
Diğer arkadaşlar da bir baksınlar. :) Çok teşekkür ederim. Ben de son halini beğendim.

Desteğiniz için tekrardan sonsuz teşekkürler. :)

Dostum 2. sistemin belleklerini değiştir. Hi level başına dert olabilir. ;) Hem ekranın soğutması kötü. Eğer 1070 alacaksan Zotac ve Galax markalarına bak, özel soğutmalı modellerin diğer markalara göre fiyatı uygun ve bir o kadar kaliteliler.
Hocam siz ne diyorsunuz. :) i5'li sistem için. Yani ekteki. :)

Bütçeyi çok zorlarsam şu sisteme ne dersiniz? :) Sanırım en ideali bu oluyor. (Bütçe hariç.) :D

Dosya Ekleri

• 6.png
    6.png
    24,6 KB · Görüntüleme: 83
  • Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    24,6 KB · Görüntüleme: 95
Hocam bence önceliğiniz sistem olmalı. Şimdi siz elinizdeki bütçe ile daha iyi performans veren ve daha uzun süre kullanabileceğiniz bir sistem varken. Aynı paraya neden i5 alasın ki. :)
Anakart vesaire değişiyor diye. Bir yerden feragat etmek gerekiyor ya. :) Fakat son kararım i7 zaten. Son kararım şu hocam. Anakartı Asrock, ekran kartını Sapphire olarak değiştirebilirim. Ya da bu haliyle kalsın mı? Bir de 650w PSU fazla mı olur 550'ye düşürebilirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_8.png
    Screenshot_8.png
    24,2 KB · Görüntüleme: 81
Dostum Asrock anakart ile MSI anakart kaliteleri aynı. :) Yok yere fazla para verme bence. Ekran kartını Sapphire yapabilirsin soğutması ve performansı gayet iyi fiyatı uygun. Kalite konusunda AMD kartlarda bence en iyilerinden.

Dostum Asrock anakart ile MSI anakart kaliteleri aynı. :) Yok yere fazla para verme bence. Ekran kartını Sapphire yapabilirsin soğutması ve performansı gayet iyi fiyatı uygun. Kalite konusunda AMD kartlarda bence en iyilerinden.
Son karar şudur o zaman hocam. SSD'yi artırabilirim belki. :)

Dosya Ekleri

• Screenshot_9.png
    Screenshot_9.png
    26 KB · Görüntüleme: 73
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı