Bence alma. O fiyata daha iyi ryzenli toplanır. Biliyorum intelcisin ancak sana yardım etmeye çalışıyoruz burda başka gayemiz yok. Boşuna araştırma yapmadan sistem önermem. O sistemi almayınız. Monitör harici bütçeniz nedir?
Bence alma. O fiyata daha iyi ryzenli toplanır. Biliyorum intelcisin ancak sana yardım etmeye çalışıyoruz burda başka gayemiz yok. Boşuna araştırma yapmadan sistem önermem. O sistemi almayınız. Monitör harici bütçeniz nedir?
SSD sonradan eklerseniz gayet iyi bir sistem. Linlteki sistemden çok daha iyidir. Ramleri 8 gb yapıp SSD ekleyebilirdim. Böyle daha iyi olacağını düşündüm. @brkdnmz "99" Sizce nasıl olmuş?
SSD sonradan eklerseniz gayet iyi bir sistem. Linlteki sistemden çok daha iyidir. Ramleri 8 gb yapıp SSD ekleyebilirdim. Böyle daha iyi olacağını düşündüm. @brkdnmz "99" Sizce nasıl olmuş?
Eline Koluna Sağlık Kardeşim Sağolasın Mobil veriden kullanıyorsun birde telefondan uğraşıyorsun sağolasın iyi olmuş ama dediğin gibi 8 GB koyup SSD eklesekmi zamanla bir 8 gbdaha alırım
Eline Koluna Sağlık Kardeşim Sağolasın Mobil veriden kullanıyorsun birde telefondan uğraşıyorsun sağolasın iyi olmuş ama dediğin gibi 8 GB koyup SSD eklesekmi zamanla bir 8 gbdaha alırım
Önemli değil teşekkür etmek yerine mesajlarımı beğenebilirsiniz. Dediğiniz gibide olabilir. Kaliteli SSD önereyim size. Samsung 850 evo ve corsair le force serisinden bakabilirsin.
Sanki kimse cevap yazmamış hocam. Bir kere işlemci soğutucu yok. RAMlerin mhz'i aşırı düşük. Tüm bellekler Ryzen ile %100 uyumlu çalışmıyor. Bu yüzden en az 2400mhz olması lazım. 4500 TL bir sistemde 250GB SSD olması lazım. Yani bence de olmamış. Daha iyisi bulunabilir.
Fazladan 8 GB RAM olması dışında iyi bir yanını göremedim.
Bütçe 150 TL aşılmasına rağmen SSD koyulmamış, anakart yükseltmeye elverişli değil -2 RAM slotu var- ve RX 580 gibi bir karta öyle bir PSU kullanılırsa birkaç yıl sonra headroom kalmamaya başlar. GTX 1070'in güç tüketimi bile daha iyi. EVGA 600B o güç kaynağından çok daha uzun ömürlü olur.