4.500 TL GTX 1060 monitör dahil sistem önerisi

SSD sonradan eklerseniz gayet iyi bir sistem. Linlteki sistemden çok daha iyidir. Ramleri 8 gb yapıp SSD ekleyebilirdim. Böyle daha iyi olacağını düşündüm.
@brkdnmz "99" :D Sizce nasıl olmuş?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20170514-233226.png
    Screenshot_20170514-233226.png
    107,9 KB · Görüntüleme: 93
SSD sonradan eklerseniz gayet iyi bir sistem. Linlteki sistemden çok daha iyidir. Ramleri 8 gb yapıp SSD ekleyebilirdim. Böyle daha iyi olacağını düşündüm.
@brkdnmz "99" :D Sizce nasıl olmuş?
Eline Koluna Sağlık Kardeşim Sağolasın Mobil veriden kullanıyorsun birde telefondan uğraşıyorsun sağolasın iyi olmuş :) ama dediğin gibi 8 GB koyup SSD eklesekmi :) zamanla bir 8 gbdaha alırım :)

Eline Koluna Sağlık Kardeşim Sağolasın Mobil veriden kullanıyorsun birde telefondan uğraşıyorsun sağolasın iyi olmuş :) ama dediğin gibi 8 GB koyup SSD eklesekmi :) zamanla bir 8 gbdaha alırım :)
Önemli değil teşekkür etmek yerine mesajlarımı beğenebilirsiniz. :D Dediğiniz gibide olabilir. Kaliteli SSD önereyim size. Samsung 850 evo ve corsair le force serisinden bakabilirsin.

Monitörden çok anlamam ama bu sizin için uygun bir monitör. Asus VG248QE 24” 1ms (DVI+HDMI+Display) Full HD LED Oyuncu Fiyatı

Neden tafsiye etmiyorsunuz? Nedenini bilmek isterim.

Sanki kimse cevap yazmamış hocam. Bir kere işlemci soğutucu yok. RAMlerin mhz'i aşırı düşük. Tüm bellekler Ryzen ile %100 uyumlu çalışmıyor. Bu yüzden en az 2400mhz olması lazım. 4500 TL bir sistemde 250GB SSD olması lazım. Yani bence de olmamış. Daha iyisi bulunabilir.

Ben bu sistemleri öneririm. @pasa kasım

1. sistem:

Eki Görüntüle 234280

İleride HDD eklemesi ve RAM yükseltmesi yapabileceğin sistem.

2. sistem:

Eki Görüntüle 234281

Bu sistemde SSD 120 GB ve ek olarak HDD var. Sadece RAM yükseltmesi yaparsın.

Depolama ihtiyacına göre uygun olanı seç.
@ShadYaqz Hocam sizce bu sistem daha iyi değilmi?

Neden tafsiye etmiyorsunuz? Nedenini bilmek isterim.
Buyrun nedenlerini benden değil bütün sosyalden öğrenin.
Neden Intel Değil de Ryzen ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20170514-233226.png
    Screenshot_20170514-233226.png
    107,9 KB · Görüntüleme: 79
Fazladan 8 GB RAM olması dışında iyi bir yanını göremedim.

Bütçe 150 TL aşılmasına rağmen SSD koyulmamış, anakart yükseltmeye elverişli değil -2 RAM slotu var- ve RX 580 gibi bir karta öyle bir PSU kullanılırsa birkaç yıl sonra headroom kalmamaya başlar. GTX 1070'in güç tüketimi bile daha iyi. EVGA 600B o güç kaynağından çok daha uzun ömürlü olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı