4.500TL Monitör Dahil Sistem Toplama

Bütçe
4500

Mert Fatih

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Yiğenim için bir sistem topluyorum, aşağıda bulunan parçaları seçtim. Sizce bu fiyat bandında daha iyisi toplanabilirmi, önerileriniz, tavsiyeleriniz neler? Maksimum çıkabileceğim bütçe 4.800TL.

RAM'lerini anakartına uygun seçmen lazım. RAM'lerin 3200 MHz ama anakartın 2133 MHz destekliyor. Bunun zararı yok ama cebinden daha fazla para çıkmış olur. Sen bilirsin.

Anakart en az 2133MHz en fazla 3200 MHz destekliyor yani 3200MHz çalışacak sorun yok.

Sana bir apu sistem topladım 3.169TL miss gibi bir sistem oldu. 2x8 GB ram kullandım.
Şimdiden hayırlı olsun.

Sana bir APU sistem topladım 3.169TL miss gibi bir sistem oldu. 2x8 GB RAM kullandım.
Şimdiden hayırlı olsun.

Frisby güç kaynağı, Frisby kasa, depolama birimi yok miss gibi (APU) sistem olmuş gerçekten :)

Merhabalar,

Yiğenim için bir sistem topluyorum, aşağıda bulunan parçaları seçtim. Sizce bu fiyat bandında daha iyisi toplanabilir mi, önerileriniz, tavsiyeleriniz neler? Maksimum çıkabileceğim bütçe 4.800TL.

Sisteminiz gayet güzel alabilirsiniz isterseniz 200 TL farkla RX 580 8 GB alabilirsiniz ama çok da önemli değil.

Frisby güç kaynağı, Frisby kasa, depolama birimi yok miss gibi (APU) sistem olmuş gerçekten :)

Sisteminiz gayet güzel alabilirsiniz isterseniz 200 TL farkla RX 580 8 GB alabilirsiniz ama çok da önemli değil.

Eklemeyi unutmuşum pardon hatasız kul olmaz.
Bu arada frisby gayet güzel bir marka frisby e diss atma lütfen!
480 GB JAMES DONKEY JD480 2.5" 560-440 MB/s SSD Disk buda depolama biriminiz hayırlı olsun

Bu sistem nasıl sizce?

4450 TL.

4450 TL.

İnceliyicem, teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı