4.5G çalışmama sorunu

Griffin0

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar telefonum 4.5G'yi destekliyor, SIM kartım da destekliyor, bulunduğum yer de vericiye yakın bir yerde yani kapsama alanında ama 3G'de takılıp kaldım. SIM kartı başka telefona takınca da aynı ama başka SIM kartı kendi telefonuma taktığımda 4.5G çekiyor. TT kullanıyorum. SMS yolu ile de aktif ettim ama bi' türlü bağlanmıyor. Bu arada cihaz VoLTE destekliyor ama Oİ'de gözükmüyor gördüğünüz gibi. Umarım yardımcı olabilirsiniz, şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210102_105103_com.tmob.AveaOIM.jpg
    Screenshot_20210102_105103_com.tmob.AveaOIM.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 142
  • Screenshot_20210102_105133_com.android.phone.jpg
    Screenshot_20210102_105133_com.android.phone.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 107
Son düzenleyen: Moderatör:
Anlattığına göre sorun SIM kartında. Türk Telekom bayilerinden birine gidip sorunu çözebilirsin. Dipnot olarak, hattın yasal sahibi olmadan işlem yapmayabilirler.

Anlattığına göre sorun SIM kartında. Türk Telekom bayilerinden birine gidip sorunu çözebilirsin. Dipnot olarak, hattın yasal sahibi olmadan işlem yapmayabilirler.
Bunun bir çözüm yolu yok mu acaba, yani her şey tamam gözüküyor fakat nedense olmuyor. Anladığım kadarıyla operatör benim 4.5G kullanmamı kısıtlıyor. Bu işlemi müşteri hizmetleri ile de halledebileceğimi düşünüyorum. Olursa geri dönüşte bulunurum. İyi günler.

Bunun bir çözüm yolu yok mu acaba, yani her şey tamam gözüküyor fakat nedense olmuyor. Anladığım kadarıyla operatör benim 4.5G kullanmamı kısıtlıyor. Bu işlemi müşteri hizmetleri ile de halledebileceğimi düşünüyorum. Olursa geri dönüşte bulunurum. İyi günler.
Diğer taktığın hattı da TT olarak düşündüğüm için öyle yazdım. Bazı bölgelerde TT 4.5G çekmiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı