4.5G Ping Sorunu

faceitlife

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bundan bir ay önce Artvinde dağın tepesinden 3G ile CSGO'da 108 ping alırken bugün İstanbul beylikdüzünde 4.5 full çekmesine rağmen 160 ping alıyorum. Olay şöyle TAB bastığımda ping 75 gözüküyor ancak net_graph 1 komutunu girdiğimde 160 olarak gözüküyor ve gerçekten 160 ping oynanmayacak derecede gecikme oluyor. Hız testinde Artvinde ping 50 çıkarken şuan burda 157 çıkıyor, download ise 2 megabitcik çıkıyor ancak oyun video vs. çok hızlı iniyor hiçbir sıkıntı yok. Acaba bu sorunun kaynağı nedir bilen varsa çok iyi olur :)

Not: Unutmuşum hat turkcell, hotspot ile bilgisayardan bağlanıyorum. Download 2.50 upload 15.30 çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle telefona kablo ile bağlanıp bilgisayar ile telefon arasındaki gecikmeyi en aza indirin.

İkinci olarak ise 2.5MBps indirme hızı ile ping yaşamanız gayet doğal zira İstanbul Artvin'e göre çok daha kalabalık bir şehir. Yani baz istasyonuna bağlanan kişi sayısı çok daha fazla ve bu da maalesef ping denilen durumu oluşturuyor.

Arkadaşlar yazmayı unutmuşum konuyu açtıktan 1 gün sonra çözümü buldum. Önceden Artvinde açtığım ağdan bağlandığımı farkettim, hücresel ağlardan yeni bir ağ açıp telefonu yeniden başlattım ve artık o ağdan bağlanıyorum sorunum düzeldi çok teşekkür ederim yorumlarınız için.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı