4.5G Kapsama Alanını Öğrenmek

whynotbro

Hectopat
Arkadaşlar bulunduğum evde Turk Telekom 4.5 G çekiyor ama Türkcell 4.5 G çeker mi? Bunu öğrenmenin yolu var mıdır? Süperbox almak istiyorum o yüzden soruyorum.

Screenshot_2020-09-15-20-51-50-170_com.nperf.tester.jpg
Sizce almalı mıyım süperbox?

Eki Görüntüle 669245 Sizce almalı mıyım süperbox?
Bu soruyu bize değilde, daha çok kendine sormalısın bence. Superbox'tan ne beklediğine bağlı. Hiç altyapın yoksa (Superbox başvuru yapmadan önce Millenicom, TürkNet ve NetSpeed üzerinden her birinden teker teker yine de altyapını bir sorgulat) ve ben bu parayı her ay çatır çatır öderim, hizmetii alırım, fazla online oyun oynamadığım için pingi de dert etmem diyorsan, kesinlikle alabilirsin.

Ancak ping'i dert eden biri isen, ani hız düşüşlerini dert eden biri isen, Superbox üzebilir. Tabii bölgene göre de bu durum değişebilir. Benim bulunduğum bölgede beni pek üzmedi bu zamana kadar. Son 2 ay içerisinde yavaş yavaş üzmeye başlamıştı ki, VDSL2 altyapısı gelmiş bölgeme. Şans böyle bir şey işte.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı