4-6 bin TL'ye koltuk önerisi

sago0202

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

Günde minimum 10 saat Max 15-20 saat bilgisayar başındayım.
Şu an oturmakta olduğum koltuk fileli belimde ağrılar oluyor arada.
Şöyle 4-5-6 k güzel sağlam koltuk önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Günde minimum 10 saat Max 15-20 saat bilgisayar başındayım.
Şu an oturmakta olduğum koltuk fileli belimde ağrılar oluyor arada.
Şöyle 4-5-6 k güzel sağlam koltuk önerir misiniz?
HAWK markası bu konuda bence çok iyi. Çeşitliliği ile bir o kadar önde; kumaş, deri, kumaş-deri çeşitleri ile harika bir seçenek sunuyor bize. Pazarlama stratejisi iyi, kendini güzel tanıtıyor. Koltuk kategorisinde seçeceğim ilk marka olurdu, birkaç sebebi de bu şekilde. Fakat karar sizin..

xdrive 2 gün önce özel bir koltuk çıkartmış onu aldım dün gece
Fırsat: xDrive Hira Profesyonel Oyuncu Koltuğu Gri/siyah Amazon.com.tr

Dosya Ekleri

• IMG_6097.jpeg
    IMG_6097.jpeg
    193,1 KB · Görüntüleme: 88
xdrive 2 gün önce özel bir koltuk çıkartmış onu aldım dün gece
Fırsat: xDrive Hira Profesyonel Oyuncu Koltuğu Gri/siyah Amazon.com.tr
Öncelikle hayırlı olsun. Ben de bu koltuğu almayı düşünüyorum ancak internette pek incelemesini bulamadım. Sanırım yeni bir seri. Müsaitseniz bir sorum olacaktı size.

Bel desteği çıkarılabiliyor veya yüksekliği ayarlanabiliyor mu? Kendi kullandığım destekleri takmak istiyorum da acaba aşırı rahatsız edebilir mi diye merak ediyorum.

Bir de kaplama deri gibi duruyor ancak tanıtımda kumaş diye belirtmişler. Hibrit bir yapıda mı?

Şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle hayırlı olsun. Ben de bu koltuğu almayı düşünüyorum ancak internette pek incelemesini bulamadım. Sanırım yeni bir seri. Müsaitseniz bir sorum olacaktı size.

Bel desteği çıkarılabiliyor veya yüksekliği ayarlanabiliyor mu? Kendi kullandığım destekleri takmak istiyorum da acaba aşırı rahatsız edebilir mi diye merak ediyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkürler, koltuk incelemesi yok ama altay modeline çok benziyor.

Büyük ihtimaller bel desteği çıkar çırt çırtlı olabilir.

16 sında sipariş vermiştim, bugün dağıtımda ürün gelsin bir unutmazsam bakıp yazarım, unutursam hatırlat :)

Ürün geldi 10 dakikada kurulumunu yaptım. Daha önceden xdrive Altay modeli almıştım aynı onun gibi. Her zamanki gibi xdrive kalitesi ne olduğı belli olmayan koltuklara 5000₺ vericeğinize indirimdeyken bunu gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
Ek olarak daha önceden sırt dayama yeri küçük vidaydı, hepsi gibi büyük vida yapmışlar.
Yaylı ve normal pul koymuşlar çokta sağlam olmuş.
Tek eksiği sitesinde bel desteği lastikli diyor ama lastik yok, lastik sadece boyun desteğinde var.

Ek olarak video

Video

Dosya Ekleri

• IMG_6113.jpeg
    IMG_6113.jpeg
    189 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_6115.jpeg
    IMG_6115.jpeg
    153,3 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Teşekkürler, koltuk incelemesi yok ama altay modeline çok benziyor.

Büyük ihtimaller bel desteği çıkar çırt çırtlı olabilir.

16 sında sipariş vermiştim, bugün dağıtımda ürün gelsin bir unutmazsam bakıp yazarım, unutursam hatırlat :)

Ürün geldi 10 dakikada kurulumunu yaptım. Daha önceden xdrive Altay modeli almıştım aynı onun gibi. Her zamanki gibi xdrive kalitesi ne olduğı belli olmayan koltuklara 5000₺ vericeğinize indirimdeyken bunu gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
Ek olarak daha önceden sırt dayama yeri küçük vidaydı, hepsi gibi büyük vida yapmışlar.
Yaylı ve normal pul koymuşlar çokta sağlam olmuş.
Tek eksiği sitesinde bel desteği lastikli diyor ama lastik yok, lastik sadece boyun desteğinde var.

Ek olarak video

Video
Çok teşekkür ederim. Ben de tam siparişi veriyordum, güncellemenizi gördüm. Çok iyi denk geldi açıkçası. Video için ayrıca teşekkürler, bel desteğinin çıkıyor olması benim için iyi oldu. Siparişi verdik, bekleyelim bakalım. :)

Çok teşekkür ederim. Ben de tam siparişi veriyordum, güncellemenizi gördüm. Çok iyi denk geldi açıkçası. Video için ayrıca teşekkürler, bel desteğinin çıkıyor olması benim için iyi oldu. Siparişi verdik, bekleyelim bakalım. :)
Rica ederim güle güle kullanman dileğiyle :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı