4-6 bin TL'ye MSI monitör önerisi

Bütçe
4000-6000 TL
Görmedim.

2K benim için önemli değil. Kullandığım kart 8 GB 4060. 4070 kullansam düşünürdüm.

7000TL vermişken 8000 bine biriktirip daha iyisini de alabilirim ama gerek yok. Benim birikimim okul sonuna kadar. Eğer bütçe çıkmazsa 4500TL'ye o ilk attığımı alırım.

Attığın ilk monitör rezaletten ibaret, kronik sorunlarıyla meshur, alınmaz

Görmedim.

2K benim için önemli değil. Kullandığım kart 8 GB 4060. 4070 kullansam düşünürdüm.

Zaten 2K al demedik de ona o parayı verene kadar al anlamında dedik. Yoksa en mantıklısı R24e AOC'la yarışıyor renk gamutu kontrast olarak. Yükseklik ayarı pivot sağa sola dönme ayarı var. Her türlü daha mantıklı MSI'dan daha iyi diye biliyorum tek eksisi parlaklığı biraz daha düşük. Sendeki MSI sevgisini çözemedim ama, marka için kazıklanma bence.

Kronikliği önemli değil benim için, zaten 3 sene ghostingli monitörde Forza 4 - 5 oynadım bana işlemez.

Hocam arama kısmına G2412 yazın anlarsınız.
Bunlar sadece örnek, daha binlerce böyle konu atabilirim.

Sınıftaki biri ASUS TUF serisinden aldı modeli bilmiyorum 4500'e aldı ama onu almam kesinlikle. Biraz şüphe ettirdi geçen konuları okurken. MSI Setup'a gitmez ASUS.

Kronikliği önemli değil benim için, zaten 3 sene ghostingli monitörde Forza 4 - 5 oynadım bana işlemez.

Bizim önerdiğimizi almayacaksan neden konu açıyorsun ki hocam. MSI'ın zaten 2-3 tane modeli var bu fiyatta. Hepsi de gereksiz fiyatına göre. Sen bilirsin alacaksan al.

Sınıftaki biri ASUS TUF serisinden aldı modeli bilmiyorum 4500'e aldı ama onu almam kesinlikle. Biraz şüphe ettirdi geçen konuları okurken.

ASUS TUF serisi de kronik ama MSI'nin F serisine göre daha az sorun yaşanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı