4.699 TL'ye Galax GTX 1660 Super alınır mı?

Bütçe
5000

Rootzilla

Megapat
Merhaba.

Uzun zamandır ekran kartı için piyasa araştırması yapıyorum. Elimde R9 380 var ve artık emekliye ayrılma vaktinin geldiğini hissettiriyor. Bütçem ne yazık ki en fazla 5 bin lira. Malum yaşam koşullarından dolayı pek birikim yapamadım.

Az önce 4.699 TL'ye Galax GTX 1660 Super buldum. Fiyatı karta göre gayet makul geldi. Öncesinde danışmak istedim. Bu fiyata bu kart alınır mı?

2.el çok iyi kartlar var ama 2.el almam diyorsanız alınır bu fiyata alternatif yok zaten.

Hayır saçma bütçe yükseltip ASUS MSI Gigabyte tarzı markalardan alınmalı.

5000 liraya alınacak en mantıklı kart 6700XT şu anda. 1660 super 2. el olarak maksimum 2500 lira eder. Sıfır bakıyorsanız 5000 civarına RX 6600 alabilirsiniz sanırım.

Hocam ikinci el ürün kulanma fobim var sıfır düşünüyorum. RX 6600 çok güçlü bir kart ama bütçem o kadar güçlü değil

Kesinlikle hayır.

Teşekkür ederim.

2.el çok iyi kartlar var ama 2.el almam diyorsanız alınır bu fiyata alternatif yok zaten.

Fiyata oranla diğer alternatiflere göre uygun geldi. Ürün sıfır bu arada hocam.

Bekleyip bunu da alabilirim ama gelin görün ki fiyat yerinde kalmıyor ne yazıkki

2. elde işlemciniz besleyecekse daha iyi kartlara bakın.

Fiyat daha yeni zamlandı birkaç ay daha zamlanmaz.

Alınmaz, onun yerine bütçeyi biraz yükseltip şu karta bakabilirsin. RX6600 ile aynı fiyatta hemen hemen ve çok daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…