8 + 4 tabii ki daha mantıklı ileride 4'ü satar 8 + 8 yaparsınız, performans olarak 12 GB daha iyi olur.
MHz değerleri aynı ise sorun olmaz farklı markalardan dolayı problem yaşadığımı hatırlamıyorum, yine de alacağınız ürün ile elinizde bulunan ürün için 'uyumlu mu?' adı altında konu açmanız iyi olur az da olsa uyumsuzluk olabiliyor.Peki şu anki MHz hızı ayni ama farkı marka yeni alacağım kingshot RAM uyumsuzluk yapar mi ekran gelmeme çökme gibi.
MHz değerleri aynı ise sorun olmaz farklı markalardan dolayı problem yaşadığımı hatırlamıyorum, yine de alacağınız ürün ile elinizde bulunan ürün için 'uyumlu mu?' adı altında konu açmanız iyi olur az da olsa uyumsuzluk olabiliyor.
MHz dışında pek bir bilgim yok hocam isterseniz elinizde bulunan RAM ve alacağınız RAM'ın bilgilerini paylaşın yardımcı olurlar.CL değerleri yüzünden biraz endişeliyim.
Her 2 farklı RAM uyuşmaz.CL değerleri yüzünden biraz endişeliyim.
Nasıl oluyormuş o? hem laptopum'da hem kasamda iki farklı RAM kullandım, MHz değeri farklı bile kullandım, bence konu sahibi bu uyuşma konusu için farklı bir başlık açsın.Her 2 farklı RAM uyuşmaz.
Her 2 farklı RAM uyuşmaz dedim. Bütün farklı RAM'ler hiçbir şekilde uyuşmaz demedim.Nasıl oluyormuş o? hem laptopum'da hem kasamda iki farklı RAM kullandım, MHz değeri farklı bile kullandım, bence konu sahibi bu uyuşma konusu için farklı bir başlık açsın.
Nasıl oluyormuş o? Hem Laptopum'da hem kasamda iki farklı RAM kullandım, MHz değeri farklı bile kullandım, bence konu sahibi bu uyuşma konusu için farklı bir başlık açsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.