4.800 TL Monitör Dahil Hazır Sistem Önerisi

Herkese merhaba. Monster Abra v13.1.3 Notebook'umu satmış bulunmaktayım.
1 ay içerisinde masaüstü bilgisayara geçeceğim. İlk masaüstü bilgisayarım olacak bu. O yüzden en ince ayrıntısına kadar dikkat ederek alacağım. 5-6 yıl içerisinde de yeni bir bilgisayara geçme imkanım yok. Naçizane affınıza sığınarak birkaç şey belirtmek istiyorum.
1) Lütfen 200 TL daha ekle şunu al, 300 TL daha ekle şunu al farka değer gibi şeyler önermeyin. Bütçemi ancak 4800 yapabiliyorum. Önerdiğiniz şey 4799 olsun, 4801 olmasın. (Ne demek istediğimi anladınız)
2) Hayatım boyunca bilgisayar kasasına USB bellek takıp çıkarmaktan başka birşey yapmadım. Hiç bilmem nasıl birleştirilir kasa. O yüzden tek bir siteden bana sadece fişe takmak kalan bir sistem önerirseniz çok mutlu olurum.

Bütçem monitör dahil 4.800 TL dostlar.
Bu sistemde özel olarak istediğim 2 şey var. Artık 8 GB RAM bulunan bir bilgisayar kullanmak istemiyorum. Lütfen RAM 16 GB olsun. Ve lütfen ekran kartı 4 GB'dan fazla olsun mümkünse. Ben sevdiğim oyunları oynayan birisiyim. Çıkacak oyunları ultra da oynama isteğim yok. Her oyunu 1080p low ayarlarda oynarım akıcı olduktan sonra.
Bilgisayarda olmasını istediğim RAM ;

Bilgisayarda olmasını istediğim ekran kartı ;

Eğer bunlara onay verdiyseniz, diğer bileşenlerden kısabilirsiniz. 500 GB toplam hafıza bile bana yeterlidir.

Değerli önerilerinizi bekliyorum.

Tanıdığın sağlam bir bilgisayarcı yada bu işlerden anlayan biri varsa tüm parçaları ayrı ayrı alıp toplatabilirsin. Genelde Hazır sistem içerisindeki anakart, kasa ve psudan çok kısıyorlar.
İst/ Avrupa yakasindaysan yardımcı olabilirim.

Yalova'dayım malesef ve tanıdığım biri yok peki özelleştirden kaliteli anakart, kasa, PSU koysak olmaz mı?

Dosya Ekleri

• 4800 TL RX 580 16GB RAM.png
    60,8 KB · Görüntüleme: 67
Hocam önerdiğiniz monitör itopya da 499 TL
Ekran kartını ben takmayı bilmiyorum Sinerji'deki fiyatı ne kadar çok bi fark yoksa hazır gelmesi için aynı siteden yapalım.
RX580 4 GB ile RX570 8 GB arasında çok performans farkı var mıdır?
Şu kasayı inceler misiniz ;
RAM 16 yapsam nasıl olur?

Kasa olarak bu fotoğraftakini alıp içerisindeki HDD yerine Kingston 240gb SSD takıp (200tl) sistemi alabilirsin .
R5 2600 + RX 580 8gb + 8gb 3000mhz ram + b450 anakart. ( Fotoğraftaki)
Monitör için 600 TL kalıyor 75 hz freesync bulabilirsin sanırım o fiyata.
Ram olarak paran olduğu vakit aynisindan alabilirsin 350 lira bişey.
Sonuçta ram sonradan eklenebilir . Ama işlemciyle ekran kartına ekleme yapamazsın . Şimdiden yüksek alki ilerde sorun yaşama.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20190412-195251800.jpg
    138,5 KB · Görüntüleme: 66
Bu sistem güçlü gibi. İşlemcisi 4 çekirdek mi 6 mı acaba?

Benim topladığım daha uygun gibi duruyor ama yinede kendiniz bilirsiniz. Hem SSD yok hem RAM 8 single kit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…