Kötü. RAM dual değil, ekran kartı daha zayıf ve anakart geleceğe dönük değil.Şu sisteme ne dersiniz? İnceler misiniz?
HDD çıkarıp SSD eklemek istiyorum ama HDD çıkarılmıyor.
Hocam her dakika konu açılıyor. Siz konu en azından 1 gün bekleyin, cevap geleceğini umuyorum. Bu arada biz tavsiyelerimizi belirtdik.Sizden başka kimse yardımcı olmuyor ki bu gece sipariş vericem bulamadım bi türlü.
Hocam sizin dediğiniz işlemci ve anakart bulunan bir başka sistem buldum inceler misiniz?Arkadaşım ortalığı karıştırma sana ne güzel öneri yaptık o paraya ondan iyisini zor toplarsın . Eğer Rami 16 yaparsan boş yere işlemciden kisman gerekecek. İşlemci bu bir kere alınır . Ama ram aynısından alınıp takılır.
2600, RX 580 8gb ve b450 kombosu seni uzun yıllar götürür hiç kurcalama direk al.
Şu sistemi yorumlar mısınız? Ramleri dual alamıyorum bütçemi aşıyor tek slot yine de iyi performans vermez mi? İlerde yanına bir 8 daha takarım? Ne dersiniz sistem için?Hocam her dakika konu açılıyor. Siz konu en azından 1 gün bekleyin, cevap geleceğini umuyorum. Bu arada biz tavsiyelerimizi belirtdik.
Ekran kartınız düşük kalıyor ve Power Boost alınmaz. RAM yüzünden performans kaybı yaşayacaksınız. Ya ben önerdiğim sistemi alın ya da RAM`ı 8 yapın.Hocam sizin dediğiniz işlemci ve anakart bulunan bir başka sistem buldum inceler misiniz?
Şu sistemi yorumlar mısınız? Ramleri dual alamıyorum bütçemi aşıyor tek slot yine de iyi performans vermez mi? İlerde yanına bir 8 daha takarım? Ne dersiniz sistem için?
Link atar mısınız sadece SS var önerdiğiniz mesajda.Ekran kartınız düşük kalıyor ve Power Boost alınmaz. RAM yüzünden performans kaybı yaşayacaksınız. Ya ben önerdiğim sistemi alın ya da RAM`ı 8 yapın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.