4.800 TL Monitör Dahil Hazır Sistem Önerisi

Şu sisteme ne dersiniz? İnceler misiniz?
HDD çıkarıp SSD eklemek istiyorum ama HDD çıkarılmıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_3200.PNG
    IMG_3200.PNG
    56,5 KB · Görüntüleme: 49
2600 2500x den %15 kadar daha güçlü ve 2 çekirdek fazla.
Önerdiğim sistemde RX 580 8gb senin önerdiğin 4gb
Anakart olarak b450

Arkadaşım ortalığı karıştırma sana ne güzel öneri yaptık o paraya ondan iyisini zor toplarsın . Eğer Rami 16 yaparsan boş yere işlemciden kisman gerekecek. İşlemci bu bir kere alınır . Ama ram aynısından alınıp takılır.
2600, RX 580 8gb ve b450 kombosu seni uzun yıllar götürür hiç kurcalama direk al.

Arkadaşım ortalığı karıştırma sana ne güzel öneri yaptık o paraya ondan iyisini zor toplarsın . Eğer Rami 16 yaparsan boş yere işlemciden kisman gerekecek. İşlemci bu bir kere alınır . Ama ram aynısından alınıp takılır.
2600, RX 580 8gb ve b450 kombosu seni uzun yıllar götürür hiç kurcalama direk al.
Hocam sizin dediğiniz işlemci ve anakart bulunan bir başka sistem buldum inceler misiniz?
Hocam her dakika konu açılıyor. Siz konu en azından 1 gün bekleyin, cevap geleceğini umuyorum. Bu arada biz tavsiyelerimizi belirtdik.
Şu sistemi yorumlar mısınız? Ramleri dual alamıyorum bütçemi aşıyor tek slot yine de iyi performans vermez mi? İlerde yanına bir 8 daha takarım? Ne dersiniz sistem için?

Dosya Ekleri

• IMG_3203.PNG
    IMG_3203.PNG
    57,7 KB · Görüntüleme: 52
Hocam sizin dediğiniz işlemci ve anakart bulunan bir başka sistem buldum inceler misiniz?

Şu sistemi yorumlar mısınız? Ramleri dual alamıyorum bütçemi aşıyor tek slot yine de iyi performans vermez mi? İlerde yanına bir 8 daha takarım? Ne dersiniz sistem için?
Ekran kartınız düşük kalıyor ve Power Boost alınmaz. RAM yüzünden performans kaybı yaşayacaksınız. Ya ben önerdiğim sistemi alın ya da RAM`ı 8 yapın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı