4 Adet 16 GB RAM sorunsuz çalışır mı?

mikeehrmantraut

Megapat
Merhabalar, 4 adet 16 GB RAM'i B450 Tomahawk Max ve 3900X işlemcili sisteme takmak istiyorum, nasıl çalışacağı önemli değil önemli olan sorunsuz bir şekilde çalışacak olması. Acaba 16+16+16+16 sorunsuz şekilde dediğim sistemde çalışır mı?

Merhabalar, 4 adet 16 GB RAM'i B450 Tomahawk Max ve 3900X işlemcili sisteme takmak istiyorum, nasıl çalışacağı önemli değil önemli olan sorunsuz bir şekilde çalışacak olması. Acaba 16+16+16+16 sorunsuz şekilde dediğim sistemde çalışır mı?
Çalışır.

Sitede maksimum bellek (GB) 128 GB olduğunu yazıyor, sorunsuz kullanabilirsiniz.
1599386717813.png

Çalışmasına çalışır da bir yatırım yapıyorsanız bari doğru yapın. B450 chipsetli bir anakarta böylesi bir sistem toplanmaz, toplanmamalı. 64 GB RAM alacak paranız varsa iyi de bir X570 anakart alırsınız.
"Ne iş yapacağımı bilmiyorsan konuşma" diyorsun, ne yapacağına sorunca da "Seni alakadar etmez" mi diyorsun şimdi? İlginç kafalar cidden. Anket sayfasına girip bakabileceğin bir bilgi için buraya konu açacak birinin ne yapacağını bildiğinde de çok ekin olamadım açıkçası ama neyse, beni alakadar etmezmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı