everyone.exe
Decapat

Daha fazla  

Merhaba arkadaşlar, bugün GitHub'da gezinirken ilginç bir konuya rastladım. 4 adet Discord'a VPN'siz giriş sağlayan araç, hepsi tek bir arayüzde toplanmış ve kodla uğraşmaya gerek kalmasın diye kullanıcı dostu bir şekilde arayüz haline getirilmiş. Bunu sizlerle paylaşmak istedim.
İndirmek için: TIKLA
Açık kaynak kodu mevcut incelemek isteyen olursa buraya koydum.
Virüs endişesi olan varsa buyurun vt linkini de koyayım;
Virus Total
Virüs algılanma sebebi, .dll dosyalarından kaynaklı olup tamamen antivirüslerin hatasıdır. Daha önce GoodbyeDPI - Türkiye projesinde de aynı duruma rastlanmıştı. Şüpheniz olmasın.
Bu uygulama, eğitim ve araştırma amaçlarıyla paylaşılmıştır. Uygulama içerisindeki açık kaynak kodları paylaşılmıştır ve kullanıcıların kendi inisiyatiflerine bağlı olarak kullanmaları beklenir. Ben bu projeyi sadece aldım ve buraya ekledim, herhangi bir düzenleme yapmadım.

İndirmek için: TIKLA
Açık kaynak kodu mevcut incelemek isteyen olursa buraya koydum.
Virüs endişesi olan varsa buyurun vt linkini de koyayım;
Virus Total
Virüs algılanma sebebi, .dll dosyalarından kaynaklı olup tamamen antivirüslerin hatasıdır. Daha önce GoodbyeDPI - Türkiye projesinde de aynı duruma rastlanmıştı. Şüpheniz olmasın.
Yasal uyarı
Sorumluluk reddi beyanıBu uygulama, eğitim ve araştırma amaçlarıyla paylaşılmıştır. Uygulama içerisindeki açık kaynak kodları paylaşılmıştır ve kullanıcıların kendi inisiyatiflerine bağlı olarak kullanmaları beklenir. Ben bu projeyi sadece aldım ve buraya ekledim, herhangi bir düzenleme yapmadım.