Discord'a erişim engeli gelir mi?

Sustukça rahatça istediklerini yapıyorlar. Halbuki Roblox'u oynamasan bile özgürlüğümüze sahip çıkma amaçlı herkes sesini duyursa tüm sorunlar çözülecek. Bunun yerine gidip Tiktok kapatılsın diye hashtag açıyorlar.

Discord’a gelirse bile açılır, çok kullanıcısı var. Instagram da en fazla 3 güne açılacak bence, bunu olaya yakın olanlar da söylüyor. Ama Wattpad veya Roblox gibi açılıp açılmamasında toplumu ikiye bölen ve çok kişinin kullanmadığı platformların açılacağını düşünmüyorum.
Wikipedia'yı da herkes kullanıyordu hocam 2 yıl 8 ay erişim engeli aldı?

Wikipedia’nın Instagram ve Discord kadar kullanıldığını zannetmiyorum. Her şeyi geçtim Instagram ve Discord iletişim uygulamaları ve bunları yasaklayan kitle bile kullanıyor.
Evet onlar kadar kullanılmıyor ama yine de büyük bir kitlesi ve ziyaretçisi vardı günlük. Ayrıca kullanıcı kitlesinin de umurlarında olmadığını düşünüyorum çünkü WhatsApp gibi bir yeri yasaklasa devlete etkisi 0.

Evet onlar kadar kullanılmıyor ama yine de büyük bir kitlesi ve ziyaretçisi vardı günlük. Ayrıca kullanıcı kitlesinin de umurlarında olmadığını düşünüyorum çünkü WhatsApp gibi bir yeri yasaklasa devlete etkisi 0.
Devletin MEB gibi kurumları Instagram’dan hala post atıyor. Demek ki devlete etkisi var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı