4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 9 Aralık 2021 #11 psikoz dedi: Hocam değerli görüşünüz için teşekkürler lakin biraz sıkıldım. Genişletmek için tıkla... Başka distrolar dene. GNU/Linux deyince aklınıza bir tek Linux Mint gelmesin.
psikoz dedi: Hocam değerli görüşünüz için teşekkürler lakin biraz sıkıldım. Genişletmek için tıkla... Başka distrolar dene. GNU/Linux deyince aklınıza bir tek Linux Mint gelmesin.
psikoz Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #12 433815 dedi: Başka distrolar dene. GNU/Linux deyince aklınıza bir tek Linux Mint gelmesin. Genişletmek için tıkla... Başlangıç için Mint gayet rahat.
433815 dedi: Başka distrolar dene. GNU/Linux deyince aklınıza bir tek Linux Mint gelmesin. Genişletmek için tıkla... Başlangıç için Mint gayet rahat.
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 9 Aralık 2021 #13 psikoz dedi: Başlangıç için Mint gayet rahat. Genişletmek için tıkla... Sıkıldım diyorsun, başka distro dene diyorum hani. Windows'a geri dönmek sıkılmaya çözüm değil, denediğimden biliyorum
psikoz dedi: Başlangıç için Mint gayet rahat. Genişletmek için tıkla... Sıkıldım diyorsun, başka distro dene diyorum hani. Windows'a geri dönmek sıkılmaya çözüm değil, denediğimden biliyorum
2 293674 Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 989 Çözümler 1 9 Aralık 2021 #14 Sürprizbozan: :D Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Linux users want to know your location. Güzel rehber hocam elinize sağlık
Sürprizbozan: :D Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Linux users want to know your location. Güzel rehber hocam elinize sağlık