4 ayda nitelikli lise kazanılır mı?

Ben son 1 ay kala çalışarak yüzde %3'lük dilime girdim ve öyle çok büyük de bir çalışma yapmadım önemli olan dersi düzgün dinleyip anlamak ve çok ders çalışmak değil verimli çalışmak.

1, 5 yıl afedersiniz hayvan gibi çalıştım.
Sen kalk sınav sabahı ishal ol sınav sabahı elim ayığım titriyordu heyecandan (stresten)anlayacağınız.
Bu yüzden kaç soruyu kaçırdım.
Tabi istediğim fen lisesini kaçırdım bu yüzden yine de başka bir fen lisesini kazandım ama sırf bu yüzden emeğinizin karşılığını alamamak canımı sıkıyor.
Niye anlattım bilmiyorum başlığı görünce aklıma geldi herhalde.
4 ayda ne yapabilrsin orasını bilmem senin çalışmana kalmış ama stres yaparsanınz hiçi bir şey yapamazssınız eliniz ayağınıza dolaşır emekleriniz çöp olabilir.
O yüzden siz siz olun stresten uzak durun.

Hocam hangi kısımlarda eksiksiniz yani mesela ben Matematik dışında çoğu yeni nesil soruyu yapabiliyorum ve Matematikte de bazı soruları yapabiliyorum bunu hava atmak için söylemiyorum hangi alanlarda eksiksiniz ve sınavlara çalıştıysanız bu tatilde bolca deneme ve konu eksiklerinizi giderin.

Boş ver deyip hahaha atacağına anlatsan daha hayırlı olurdu aslında, ne olduğunu gerçekten bilmiyorum. Neyse, sen bilirsin.

YKS.

YKS, üniversiteye girişte ygs ve lys yerine gelen yükseköğretim kurumları sınavı olarak bilinen yeni sistemin adıdır.

YKS üçe ayrılır.

AYT-TYT-YDT

1. oturum temel yeterlilik testi (TYT)

2. oturum alan yeterlilik testi (AYT)

3. oturum ise yabancı dil testi (YDT)

TYT (temel yeterlilik testi), öğrencilerin temel yeterliliklerini ölçen birinci oturum sınavıdır.

AYT (alan yeterlilik testi) ise öğrencilerin kendi alanlarındaki başarısını ölçen ikinci oturum sınavıdır.

YDT (yabancı dil testi) kısaca dilciler için.

TYT sınavına herkes girmek zorundadır. Bu oturumdan yeterli puan alanlar 2. ve 3. oturumlara girmeye hak kazanıyor.

2 yıllık ön lisans bölümleri TYT, 4 yıllık lisans bölümleri ise AYT, 4 yıllık dil bölümleri de ydt sınavı ile alım yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…