Bir şey olmuyor boş ver.
Kazanamazsın 4 ayda boşuna uğraşma.
Diğer öğrenciler 10 aydır çalışıyordur belki.
Geç kalmışsın.
Arkadaşa çok güzel moral verdiniz, tebrikler.
Bir şey olmuyor boş ver.
Kazanamazsın 4 ayda boşuna uğraşma.
Diğer öğrenciler 10 aydır çalışıyordur belki.
Geç kalmışsın.
Arkadaşa çok güzel moral verdiniz, tebrikler.
Hocam siz sınava da mı çalışmadınız?Kesinlikle evet, ben son 3 ay çalışıp fen lisesi kazandım. Biraz stresli oluyor orası ayrı mevzu, sıkı çalış girersin.
Okulda sadece denemelere giriyor ve dershanede tost yiyerek Cengiz Kurtoğlu dinliyordum. Etrafta benim hoşuma giden işler yapan bir okul buldum "İyi hadi çalışayım" kafası ile son 3 ay gömdüm kafayı test kitaplarına. Sınav da şansıma okulda olan denemelerden daha basitti, sonuç olarak girdim o liseye. Bunu yapmak için kafanın zehir olmasına falan gerek yok, kendimi zeki gören bir insan da değilim. Oldu bir şekilde, fakat hayatımdaki tüm şansı burada kullandım diyebilirim. Liseye geçtim geçeli hiçbir işim yolunda gitmez.Hocam siz sınava da mı çalışmadınız?
Hocam siz yeni nesil soruları nerede halletiniz?Okulda sadece denemelere giriyor ve dershanede tost yiyerek Cengiz Kurtoğlu dinliyordum. Etrafta benim hoşuma giden işler yapan bir okul buldum "İyi hadi çalışayım" kafası ile son 3 ay gömdüm kafayı test kitaplarına. Sınav da şansıma okulda olan denemelerden daha basitti, sonuç olarak girdim o liseye. Bunu yapmak için kafanın zehir olmasına falan gerek yok, kendimi zeki gören bir insan da değilim. Oldu bir şekilde, fakat hayatımdaki tüm şansı burada kullandım diyebilirim. Liseye geçtim geçeli hiçbir işim yolunda gitmez.
Örnek sorulara baktım son hafta. Her gün bir ayın örnek sorularını çözüyordum, benim girdiğim dönem şansıma sınav ile örnek sorular çok tutarlıydı. Yoksa denemelerde falan sürünüyordum.Hocam siz yeni nesil soruları nerede halletiniz?
Üniversite?1 ihtimal kazanırsın.
Kazanamazsan da dert etme. Önemli olan lise sınavı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.