RXS6
Picopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- i5 13500h 8gb ddr5 4800mhz rtx 4050 6gb 1tb m2 ssd
- Meslek
- Öğrenci
Çok klişe sanırım fakat geçen seneki YKS sınavında 25 net civarı yaptım meslek lisesi olduğum için pek umudum yoktu dersler çok ağır geldi. Özel bir programa alınmıştık meslek lisesi olanların 4.sınıfta staj yerine üniversite hazırlık yaptırılıyordu fakat dediğim gibi 4 senenin dersleri tek seneye sığdırılmaya çalışıldığı için çok ağır geldi ve o sene not alıp çalışmadım. 1 sene kendimi denedim bu sene de bir işte çalışıyordum daha yeni yeni bıraktım işi biraz dinlendikten sonra sınava çalışmaya başladım fakat yapabileceğim konusunda tereddütteyim. 1 sene daha bekleme lüksüm yok maalesef. Sadede geleyim şu an paragrafım çok iyi 20 soruda Max 1-2 yanlış yapıyorum onlarda odaklanamadığım için oluyor. Matematiğin problem bölümünde iyiyim onun dışında biraz eksiğim fakat temelim var sosyalde tarihte kendime güveniyorum. Tek kendime sıkıntı yaptığım şey fen ve matematik. Sizce 4,5 ayda ortalama 75 nete ulaşabilir miyim? 4,5 ay içinde paragraf çalışacağım için ortalama 25-30'a çıkaracağımı düşünüyorum. Hedefim Gebze Teknik Üniversitesi siber güvenlik bilgi analistliği ve operatörlüğü meslek lisesi çıkışlı olduğum için 0, 12+0, 06 puanla gireceğim sizce yapabilir miyim?
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: