4 Ayda TYT Matematik

Anlıyorum. Öncelikle kitabı bu videodan inceleyebilir ve ona göre karar verebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim tahminime göre Mart'ın sonuna kadar ya da Nisan ortasına kadar bitebilecek bir kitap. O süreç içerisinde problemlere de çalışırsınız. Problem temelini de oturtursanız 10 net yapabilirsiniz hatta daha fazlası bile mümkün.

Teşekkür ederim. Rehber Matematiğin 49 Günde TYT Matematik kitabı için bir görüşünüz var mı? O kitabı da almıştım. Bazı yorumlarda o kitabın temel seviyeye pek uygun olmadığını daha çok orta seviyenin çözmesi gerektiğini söylüyorlardı. Bu attığınız kitabı bitirdikten sonra o kitabı da çözsem faydasını görür müyüm?

@Jans o kitabı inceleme fırsatım olmadı. O yüzden o kitap hakkında yorum yapmam pek doğru olmaz. Çözülen her TYT kitabı sınav için fayda sağlar. 🙏

@Jans Nisan gibi bitirdiğinizi varsayarsak ben sizin yerinizde olsam en kısa sürede de Bilgi Sarmal'ı bitirir, seri denemelere geçerdim. Bilgi Sarmal da muazzam bir kitaptır.

@Jans Nisan gibi bitirdiğinizi varsayarsak ben sizin yerinizde olsam en kısa sürede de Bilgi Sarmal'ı bitirir, seri denemelere geçerdim. Bilgi Sarmal da muazzam bir kitaptır.

@333365 O bahsettiğiniz kitabı daha önce almıştım yanılmıyorsam. Matematiğin İlacı ve Bilgi Sarmalı kitabını bitirdikten sonra seri denemeler ile bol bol soru çözüp bilgileri pekiştirirsem 15 net yapılabilir mi sizce? Yoksa hayalperestlik mi olur?

@Jans hocam neden hayal olsun ki? Millet hiç çalışmadan 6-7 net bandında yapıyor zaten. Kaldı ki siz çalışıyorsunuz, fazlasıyla yaparsınız. YDT üzerine ki durumunuzu da konuşabiliriz isterseniz. Konu açarak beni etiketlemeniz yeterlidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı