Mezuna kalabilirsiniz hocam.Tekrar sınava hazırlansaydım yapacağım iki şey matematiğe abanmak ve deneme çözmek olurdu.
Mezuna kalabilirsiniz hocam.Tekrar sınava hazırlansaydım yapacağım iki şey matematiğe abanmak ve deneme çözmek olurdu.
Mezuna kalabilirsiniz hocam.
Pardon sizi konuyu açan arkadaş zannettim. Kusura bakmayın.Şu an okuyorum ama eğer girerimsem aklımda bu şey var paylaşmak istedim.
Anlıyorum. Öncelikle kitabı bu videodan inceleyebilir ve ona göre karar verebilirsiniz.
Benim tahminime göre Mart'ın sonuna kadar ya da Nisan ortasına kadar bitebilecek bir kitap. O süreç içerisinde problemlere de çalışırsınız. Problem temelini de oturtursanız 10 net yapabilirsiniz hatta daha fazlası bile mümkün.
Hiç dikkat etmedim başlığı okumuştum sadece.@likeiron arkadaş zaten YDT öğrencisiymiş hocam. Matematiği yapmak zorunda zaten. Yapamaması durumunda iyi sıralamanın gelmesi pek mümkün değil.
@Jans Nisan gibi bitirdiğinizi varsayarsak ben sizin yerinizde olsam en kısa sürede de Bilgi Sarmal'ı bitirir, seri denemelere geçerdim. Bilgi Sarmal da muazzam bir kitaptır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.