siberci013
Picopat
Hayır. 9. sınıf konularına bak yeter. 11'de başlarsın.
Hocam 4 ayda yetişir mi sizce konular? (sadece TYT açısından söylüyorum.)
Hayır. 9. sınıf konularına bak yeter. 11'de başlarsın.
TYT Türkçe'de her gün 30 paragraf çözsen hem Türkçe hem Sosyal netlerin otomatik artar. Sosyalde sadece coğrayfa bilgi ağırlıklı ve bazen felsefeden 1 tane geliyor yani max 3 4 tane çözemeyeceğin soru olur ama diğerlerinin en azından yarısını paragraf yorum yeteneğiyle çözülür yani. Şu fende de mecburen konu bilmek lazım. Kimyayı içlerinden en kısa sürede bitireceğin derstir bence. Fizik biyolojide de çalışıyormuşsun zaten. Matematikte de biraz yapabilmen lazım gerekirse her gün 3 4 saat çalış matematiğe en az. O da yavaş yavaş hallolur sınava kadar. Kolay gelsin.Hocam 4 ayda yetişir mi sizce konular? (sadece TYT açısından söylüyorum.)
TYT Türkçede her gün 30 paragraf çözsen hem Türkçe hem sosyal netlerin otomatik artar. Sosyalde sadece coğrayfa bilgi ağırlıklı ve bazen felsefeden 1 tane geliyor yani Max 3 4 tane çözemeyeceğin soru olur ama diğerlerinin en azından yarısını paragraf yorum yeteneğiyle çözülür yani. Şu fende de mecburen konu bilmek lazım. Kimyayı içlerinden en kısa sürede bitireceğin derstir bence. Fizik biyolojide de çalışıyormuşsun zaten. Matematikte de biraz yapabilmen lazım gerekirse her gün 3 4 saat çalış matematiğe en az. O da yavaş yavaş hallolur sınava kadar. Kolay gelsin.
TYT Türkçede her gün 30 paragraf çözsen hem Türkçe hem sosyal netlerin otomatik artar. Sosyalde sadece coğrayfa bilgi ağırlıklı ve bazen felsefeden 1 tane geliyor yani Max 3 4 tane çözemeyeceğin soru olur ama diğerlerinin en azından yarısını paragraf yorum yeteneğiyle çözülür yani. Şu fende de mecburen konu bilmek lazım. Kimyayı içlerinden en kısa sürede bitireceğin derstir bence. Fizik biyolojide de çalışıyormuşsun zaten. Matematikte de biraz yapabilmen lazım gerekirse her gün 3 4 saat çalış matematiğe en az. O da yavaş yavaş hallolur sınava kadar. Kolay gelsin.
Hocam gelir bence size bağlı.Peki hocam bu dediklerinizi yaparsam sosyalden 15 net gelir mi?
Sağ olun hocam matematik için şu an temel kavramlar çalışıyorum zaten.
Durum vahim hocam ama bazı sorular oluyor yaş problemi, yüzdelik işlemler... Onlar cidden kolay. Ortaokul devamı gibi. Biraz çalışınca 5-10 net bile olsa çıkar bir şeyler.Hocam matematik yapmayı denedim ama olmadı 2-3 gündür her sabah kalkıp temel kavramlar çalışıyorum.
Durum vahim hocam ama bazı sorular oluyor yaş problemi, yüzdelik işlemler... Onlar cidden kolay. Ortaokul devamı gibi. Biraz çalışınca 5-10 net bile olsa çıkar bir şeyler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.