4 aydır internetimiz yok

Gokhan Bird

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 4 ay önce internetimiz mahallemizde komple gitti müşteri hizmetlerini aradığımızda kabloların çalındığını söylemişti. 4 ay oldu herhangi bir ekip yok defalarca aramamıza rağmen ekip gönderilecek demelerine rağmen herhangi bir ekip göremedik. Arka mahallemizde internetleri var oradanda internet çektirmeyi denedik şimdi de diyorlar yeni abonelik almıyoruz (tüm internet sağlayıcıları öyle demekte) ne yapacağım ne edeceğim bilmiyorum yardımcı olunuz. Gaziantep/şahinbey inönü mahallesi'ndeyim. Para toplayıp kendimizde yaptırmaya razıyız. Uydu intenret sağlayıcıları 1 uyduya 50-60 dolardan başlıyorlar (6 aile çekecek internet) 50x6=300$ uydu intenret ine vermek yerine yaptırmayı tercih ederiz.

Farklı internet sağlayıcılarını arayıp port takibi yaptırın, ardından imza toplamanızı öneririm. Toplu olarak TurkNet'e mail atarsanız altyapı için keşife gelebilirler.
Merhaba port takipi ne oluyor biraz açabilir misiniz ek olarak türk nete sadece benim atmam yeterlimi 5-6 kişi alacağız desem yoksa herkes kendisimi atmalıdır. @500498 yardımcı olabilir misin

Mahallede sizin gibi dert yanan herkesin atması gerekiyor, büyük talep büyük emek gibi düşünün. Port takibi ise benim yakın zamanda yaptığım bir işlemdir. ADSL'den VDSL geçişi için boş port bulamamıştım ve Millenicom'u arayıp ''Boş port olduğu zaman sizinle çalışacağım diyerek takibe aldırdım'' 1 hafta içerisinde port bulup internet sağladılar.

2.defa yaşandı bu durum önceden de çalındı 1 ay sonrası geldi, buda 1 ay da filan gelir dedik zorlamadık 4 ay oldu bizim yapabileceğimiz bir şey yok hırsızlar sağolsun.

İstediğin kadar kudur kanka dislike'da at :D @Pharaoh
Umarım kablonuz çalınırda şöyle 7-8 ay forumdan uzak kalırsınız.
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 4 ay önce internetimiz mahallemizde komple gitti müşteri hizmetlerini aradığımızda kabloların çalındığını söylemişti. 4 ay oldu herhangi bir ekip yok defalarca aramamıza rağmen ekip gönderilecek demelerine rağmen herhangi bir ekip göremedik. Arka mahallemizde internetleri var oradanda internet çektirmeyi denedik şimdi de diyorlar yeni abonelik almıyoruz (tüm internet sağlayıcıları öyle demekte) ne yapacağım ne edeceğim bilmiyorum yardımcı olunuz. Gaziantep/şahinbey inönü mahallesi'ndeyim. Para toplayıp kendimizde yaptırmaya razıyız. Uydu intenret sağlayıcıları 1 uyduya 50-60 dolardan başlıyorlar (6 aile çekecek internet) 50x6=300$ uydu intenret ine vermek yerine yaptırmayı tercih ederiz.
En uygun çözüm toplu dilekçe vermek oluyor genelde. Veya topluca müdürlüğe gitmek. Arkadaşın dediği gibi düzgün anlatınca anlamıyorlar. Umursamıyorlar. Hangi şehirdesiniz bu arada?

Umarım kablonuz çalınırda şöyle 7-8 ay forumdan uzak kalırsınız.

En uygun çözüm toplu dilekçe vermek oluyor genelde. Veya topluca müdürlüğe gitmek. Arkadaşın dediği gibi düzgün anlatınca anlamıyorlar. Umursamıyorlar. Hangi şehirdesiniz bu arada?
Müdürlüğe gidiceğiz o zaman topluca umarım sorunu çözerler. Gaziantep ilindeyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı