4 Aylık Bilgisayarda Uğultu Sorunu

Hedvein

Hectopat
Merhabalar. Bu konuyu çözüme ulaştırmak için yabancı kaynaklar dahil her yere baktım fakat çözemedim. Sorun şu: Bilgisayar 4 aylık fakat sistem boşta iken bile buzzing dediğimiz olay yaşanıyor. Youtube'da videolar mevcut. Şimdi taklidini yapamıyorum sesin fakat anlık bir takılma oluyor. Sorun nerede bir türlü bulamadım. SSD diyen var. PSU diyen de var. Anlamadım gitti. Yaşayan varsa lütfen yardımcı olsun. Kafayı yemek üzereyim. Vatan'dan aldım. Versem 1 ay sonra gelir diyorlar. Sistemim şu şekilde:

Monitör: AOC Agon AG240QX 144 Hz 2K.

PC.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ses anakart üzerinden mi geliyor, yoksa hoparlör / kulaklığa mı ?
Eğer donanım üzerinde bir ses varsa, muhtemelen anakart ya da PSU arızası vardır. Mutlaka parçaları garanti için vermeniz gerekir.
Eğer hoparlör den geliyorsa, ben de aynı sorundan muzdaribim. Zaten çok benzer bir sistemimiz var . Bu sıkıntının hep Ryzen işlemci + MSI anakartlarda olduğunu gördüm ben de araştırdığım tüm forumlarda. Ayrıca MSI anakart ile kullandığımız RAM de uyumsuz gözüküyor. Bu da bir sebep olabilir. Ben de arayış içindeyim sizin gibi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı