4 bin TL bütçeyle KTC-H25T7 monitör alınır mı?

Bütçe
4000
Türkiye'ye yeni geldi, bilmemeniz normal. Büyük firmalara panel üretiyor.
Piyasada gordugum hicbir TV veya monitorde direkt olarak KTC isimlendirmesi tasiyan bir panel kodu gormedim. Ya TV/monitor alaniyla ugrasmiyor ya da dogrudan KTC ismini kullanmayip co-brand takiliyor.

Konuya gelecek olursak H25T7'nin fiyatinda ondan daha iyi bir monitor yok. G25F2 veya GS25F2'nin (ayni monitor, sadece S olmayan ergonomik) H25T7 yerine tercih edilebilecek bir yani yok, KTC'nin garanti isleyislerini vs. bilmiyoruz tabii, bu gibi durumlarda nasil bir destek sunuyor veya yeterli destek sunuyor mu bilmiyoruz. Bunlar kafanda soru isareti yaratacaksa G25F2 veya GS25F2'ye yonel, en azindan Gigabyte'a dair muhatap cok.

Dostlar, üniversite öğrencisiyim, son sınıfım. Monitöre seneye ihtiyacım olacak ama malum, ekonomik şartlar falan derken şu an almayı düşünüyorum. Bütçem 4, taş çatlasın 4.5k olur, üstüne çıkamam. Yukarıda bir arkadaş AOC markasının bir monitörünü önermiş. O, 1000 TL'lik farka değecek bir özelliğe sahip mi? Teşekkürler ilginiz ve alakanız için.
Evet, farka degecek kadar iyi 24G42E.

Dostlar, üniversite öğrencisiyim, son sınıfım. Monitöre seneye ihtiyacım olacak ama malum, ekonomik şartlar falan derken şu an almayı düşünüyorum. Bütçem 4, taş çatlasın 4.5k olur, üstüne çıkamam. Yukarıda bir arkadaş AOC markasının bir monitörünü önermiş. O, 1000 TL'lik farka değecek bir özelliğe sahip mi? Teşekkürler ilginiz ve alakanız için.
Değer hocam gözle görülür fark var.

Çok fazla oyun oynayan biri değilim dizi izleyeceğim zaten laptop için alacağım ürün arada bir hikayeli oyun ve R6 oynuyorum onun dışında 1500 gibi bir fark verebileceğimi zannetmiyorum Gigabyte modelleri nasıldır atılan diğer linkler?

Piyasada gordugum hiçbir TV veya monitorde direkt olarak KTC isimlendirmesi tasiyan bir panel kodu gormedim. Ya TV/monitor alaniyla ugrasmiyor ya da dogrudan KTC ismini kullanmayip co-Brand takiliyor.

Konuya gelecek olursak H25t7'nin fiyatinda ondan daha iyi bir monitor yok. G25F2 veya GS25F2'nin (ayni monitor, sadece s olmayan ergonomik) H25T7 yerine tercih edilebilecek bir yani yok, KTC'nin garanti isleyislerini vs. bilmiyoruz tabii, bu gibi durumlarda nasıl bir destek sunuyor veya yeterli destek sunuyor mu bilmiyoruz. Bunlar kafanda soru isareti yaratacaksa G25F2 veya GS25F2'ye yonel, en azindan Gigabyte'a dair muhatap cok.

Evet, farka degecek kadar iyi 24G42e.

Peki garanti konusunu nasıl öğrenebiliriz? Öğrenmemizin bir yolu var mı acaba?

Çok fazla oyun oynayan biri değilim dizi izleyeceğim zaten laptop için alacağım ürün arada bir hikayeli oyun ve R6 oynuyorum onun dışında 1500 gibi bir fark verebileceğimi zannetmiyorum Gigabyte modelleri nasıldır atılan diğer linkler?

İndex markası resmi olarak garanti hizmeti sunuyormuş.

@BerkayZ87

Son düzenleme:

İndex markası resmi olarak garanti hizmeti sunuyormuş.

@BerkayZ87

Hocam normalde kendi konunuzu açmanız lazım arkadaşın konusunda sormanız doğru değil.Eğer bütçenizi zorluycaksa ktc de alınabilir ama dizi, film izlesenizde aoc daha iyi sonuçta.Hepsiburada üzerinden alırsanız iade konusunda sorun yaşamazsınız hocam.

Piyasada gordugum hicbir TV veya monitorde direkt olarak KTC isimlendirmesi tasiyan bir panel kodu gormedim. Ya TV/monitor alaniyla ugrasmiyor ya da dogrudan KTC ismini kullanmayip co-brand takiliyor.

Konuya gelecek olursak H25T7'nin fiyatinda ondan daha iyi bir monitor yok. G25F2 veya GS25F2'nin (ayni monitor, sadece S olmayan ergonomik) H25T7 yerine tercih edilebilecek bir yani yok, KTC'nin garanti isleyislerini vs. bilmiyoruz tabii, bu gibi durumlarda nasil bir destek sunuyor veya yeterli destek sunuyor mu bilmiyoruz. Bunlar kafanda soru isareti yaratacaksa G25F2 veya GS25F2'ye yonel, en azindan Gigabyte'a dair muhatap cok.

Evet, farka degecek kadar iyi 24G42E.
Bu arada Türkiye'de KTC televizyonlar satılıyor. Next markası KTC televizyonlarını, kendi logosunu basarak satıyor. KTC'nin sitesinde ki televizyonlarla aynı, model isimleri de öyle.
QLED olanlarda TCL CHOT, IPS olanlarda LG panel var. Diğerlerini bilmiyorum ama bu ucuz 42/43 inç modellerde yüksek ihtimal TCL'nin ucuz VA paneli vardır.

Son düzenleme:
QLED olanlarda TCL CHOT, IPS olanlarda LG panel var. Diğerlerini bilmiyorum ama bu ucuz 42/43 inç modellerde yüksek ihtimal TCL'nin ucuz VA paneli vardır.
Paneli kastediyorum, urunu degil. Mesela KTC H25T7'de CSOT panel kullaniliyor, CSOT panel yerine KTC kendi urettigi paneli kullanabilirdi. Bunu kastediyorum. KTC'nin hicbir monitorunde kendi paneli yok.

Paneli kastediyorum, urunu degil. Mesela KTC H25t7'de csot panel kullaniliyor, csot panel yerine KTC kendi urettigi paneli kullanabilirdi. Bunu kastediyorum. KTC'nin hiçbir monitorunde kendi paneli yok.

TV hakkında mı konuşuyorsunuz şu an? Bildiğim kadarı ile monitörde kendi paneli vardı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı