4 bin TL bütçeyle KTC-H25T7 monitör alınır mı?

Bütçe
4000
TV hakkında mı konuşuyorsunuz şu an? Bildiğim kadarı ile monitörde kendi paneli vardı.
Hayir H25T7'de CSOT (TCL) uretimi SG2451B03-3 isimli panel kullaniliyor. G25F2 ve GS25F2'de de ayni panel var. 180 Hz ve native 8-bit bir panel. Gigabyte bu monitoru 200 Hz diye satiyor lakin monitor 200'e OC ile cikiyor. KTC ise H25T7'yi 180 Hz olarak satiyor lakin 1 ay once firmware update tarzi bir sey yayimlayip 200 Hz'e OC yapma imkani sundu.

İfadeler: kxy
Kullanıyorum ama sıkışmış birkaç pixel var sadece siyah renkte gözüken onun dışında bir kusurunu görmedim.

OC yapınca bozuldu bende geri 180 hz yapınca düzeldi

1 ay önce değil bayağı oluyor geleli. H25T7 Türkiye de en başından beridir 1.02 sürümü ile satılıyor. Bu arada o Gigabyte monitör kendiliğinden OC'li.

Bu arada o Gigabyte monitör kendiliğinden OC'li.
Farkli bir sey soylemedim, ek bir sey soylemis gibi cumle kurmani anlamlandiramadim.

@Xenonium zaten native refresh rate kullanmak daha mantikli. Overclock ile cikilan yenileme hizlarina gerek yok.

Kullanıyorum ama sıkışmış birkaç pixel var sadece siyah renkte gözüken onun dışında bir kusurunu görmedim.

OC yapınca bozuldu bende geri 180 Hz yapınca düzeldi.

Hocam sıkışmış pixeller ölü pixel testlerinde mi belli oluyor neden iade ya da değişim düşünmediniz?

Hocam sıkışmış pixeller ölü pixel testlerinde mi belli oluyor neden iade ya da değişim düşünmediniz?
Hiç rahatsız etmedi sadece siyah renkte yeşil çıkıyor. Oda burnumu ekrana yapıştırınca farkettim

Hiç rahatsız etmedi sadece siyah renkte yeşil çıkıyor. Oda burnumu ekrana yapıştırınca fark ettim.

Ben de sanırım tercihimi KTC üzerinden yapacağım Gigabyte ve MSI bir modeli sanırım aynı paneli kullanıyormuş yine farklı bir konuda görmüştüm 4K üstüne çıkabileceğimi düşünmüyorum.

Paneli kastediyorum, urunu degil. Mesela KTC H25T7'de CSOT panel kullaniliyor, CSOT panel yerine KTC kendi urettigi paneli kullanabilirdi. Bunu kastediyorum. KTC'nin hiçbir monitorunde kendi paneli yok.

Neden burada hiç kimse Fazeon'un X24F200 (24inç 200Hz 0.5ms) modelinden bahsetmemiş?
Oda KTC'nin fiyatına yakın (3900TL). Fazeon HB ve İtopya yorumlarında beğenilmiş. Ancak ben Fazeon'u sipariş ettiğimde renklerini ve HDR kalitesini gayet begendim ama bir tane ölü pixel çıktı. Şimdi geri gönderdim ve KTC H25T7 modelini almayı düşünüyorum. Böylece 0.5 ms'ten KTC'ye yani 3 Ms'e geçtiğimde bir sıkıntı olur mu? KTCde Ghosting çok fark eder mi 200Hz de? Ve KTC'nin HDR kalitesi nasıl? HDR'da renkler ne kadar güzel gözüküyor size göre?

Hocam ben memnunum kırmızı kanal incelemesindeki ayarları birebir yaptım detaylı incelemesi mevcut o kanalda ben ölü pixel vs rastlamadım görüntü gayet kaliteli gözüküyor sıradan bir kullanıcıyım renkler bana göre çok canlı Gaming laptop ekranına göre bayağı hayat kurtarıyor.

Yani sen diyorsun ki KTC alırsan memnun kalacağını düşünüyorsun. Ve bana tavsiyede ediyorsun. Önerin için teşekkürler , ama şuan kafam çok karışık çünkü KTCnin fiyatına yakın bir monitör daha buldum Philips Evnia 24M2N3200S. Özellikleri şu şekilde: 24inç, IPS, 180Hz, 0.5Ms, HDR10 ve Renk gamutunun KTCden daha yüksek olduğu belirtilmiş. Sizce KTCyimi almalıyım yoksa Philipsmi? Çok kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…