4 bin TL fare önerisi

Eşleşme sorunu derken anlamadım 3950'lerde 1mm lod ayarı olduğu için çoğu insanlar takılma belirtmişti ama o ayarı 2mm ye çekince düzeliyor.

Bunu sormak itemiştim yanlış telaffuz etmişim bunun haricinde bildiğiniz herhangi bir sorunu var mı acaba mousu beğendim 8K dongle ile beraber geliyor olması beni cezbetti Hades versiyonu geldiğinde almayı düşünüyorum da.

Bunu sormak itemiştim yanlış telaffuz etmişim bunun haricinde bildiğiniz herhangi bir sorunu var mı acaba mousu beğendim 8K dongle ile beraber geliyor olması beni cezbetti Hades versiyonu geldiğinde almayı düşünüyorum da.

Hayır hocam hiçbir sorunu yok başka en günceli o zaten bende zeus versiyonunu bekliyorum 5-6 aydır çok zor geliyor yani haberiniz olsun.

Hayır hocam hiçbir sorunu yok başka en günceli o zaten bende zeus versiyonunu bekliyorum 5-6 aydır çok zor geliyor yani haberiniz olsun.

Belki yaz geldi diye stok yenilemelerini yapabilirler inşallah yakın zamanda gelir.

Hocam WLmouse Sword X sizce nasıl bir bilginiz var mı acaba?

Son düzenleme:
Bunlar bütçe olarak beni aşar hocam. Başka öneriniz var mı?
İyzico 500TL cashback kampanyası ile alırsanı, alışverişten sonra 500TL cashback gelir ve size gelişi 4k'dan aşşağı olmuş olur

Bana kalırsa asla yok 3-4K üstündeki fareler zevk işi 3-4K ya bile en iyi donanımlıyı alabiliyorsun onun üstü zevk işi biraz.
Katılıyorum VXE R1 alsa bile yetecektir bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı