4 bin TL klavye önerisi

• Konuyu başlatan S0rry
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 263
Bütçe
2-4k

S0rry

Hectopat
Daha fazla  
Klavye almak istiyorum, şu anda Gamepower Overlord 60M kullanıyorum ve daha 5-6 ay olmasına rağmen tuş takılmaları başladı. Kardeşime vereceğim.

Onun yerine yine TKL veya 88 tuş her neyse o tarzda klavye arıyorum. Bütçe 2-4K arası değişir.
Öneride bulunurken kablolu kablosuz ayrı ayrı belirtirseniz sevinirim ve eğer sağlamsa mekanik olursa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye almak istiyorum, şu anda Gamepower Overlord 60M kullanıyorum ve daha 5-6 ay olmasına rağmen tuş takılmaları başladı. Kardeşime vereceğim.

Onun yerine yine TKL veya 88 tuş her neyse o tarzda klavye arıyorum. Bütçe 2-4K arası değişir.
Öneride bulunurken kablolu kablosuz ayrı ayrı belirtirseniz sevinirim ve eğer sağlamsa mekanik olursa iyi olur.

MCHOSE GX87 Lite %80 TKL RGB Kablosuz Hotswap Blue Nano Spraying Mekanik Gaming Klavye (MC-GX87-A2) Alüminyum kasa, çok bir fark olmaz sadece sesi daha iyi yapar.

Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ekranlı, Türkçe karakterli bir şey istiyor isen bunu al. İki klavye de kablosuz.

Akko güzel marka, ancak eski kaldı birazcık Türkiye'de ürünleri. Daha iyi Custom klavyeler geldi o yüzden fiyatında daha iyileri var. Akko yerine üstte attıklarımdan birini almanı öneririm.

Teşekkürler. 3K bandında öneriniz var mı özellikle MCHOSE tarafında biraz farklı renk olsun istiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı