4 bin TL klavye önerisi

Bütçe
2000 - 4000

Asfoul

Decapat
Daha fazla  
Klavye satın almak istiyorum, bu konularda çok fazla bilgili değilim bu yüzden biraz araştırma yaptım 1-2 klavye buldum. Aralarında en iyisi Havit oldu, sizce alınabilecek bir klavye midir? Daha iyileri bulunabilir mi? Önerilerinizi bekliyorum.

Havit Gamenote KB884l.​

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye satın almak istiyorum, bu konularda çok fazla bilgili değilim bu yüzden biraz araştırma yaptım 1-2 klavye buldum. Aralarında en iyisi Havit oldu, sizce alınabilecek bir klavye midir? Daha iyileri bulunabilir mi? Önerilerinizi bekliyorum.

Havit Gamenote KB884l.​

Bu klavye 1200 bandına düşmedikçe alınmaz. Giriş seviyesi switchler kullanıyor, yalıtım ve malzeme kalitesi fazla kötü.

Eğer daha fazla vermek istemiyosan ve bu attığım hoşuna gittiyse alabilirsin ama bütçen 4000 e kadar çıktığı için o bütçelerde baya seçenek var. Ne tür bir şey istediğini söylersen farklı modeller de atarım.

Havit Gamenote KB884l.​

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı