Asfoul
Decapat
Daha fazla
Bu klavye 1200 bandına düşmedikçe alınmaz. Giriş seviyesi switchler kullanıyor, yalıtım ve malzeme kalitesi fazla kötü.Klavye satın almak istiyorum, bu konularda çok fazla bilgili değilim bu yüzden biraz araştırma yaptım 1-2 klavye buldum. Aralarında en iyisi Havit oldu, sizce alınabilecek bir klavye midir? Daha iyileri bulunabilir mi? Önerilerinizi bekliyorum.
Havit Gamenote KB884l.
Klavye satın almak istiyorum, bu konularda çok fazla bilgili değilim bu yüzden biraz araştırma yaptım 1-2 klavye buldum. Aralarında en iyisi Havit oldu, sizce alınabilecek bir klavye midir? Daha iyileri bulunabilir mi? Önerilerinizi bekliyorum.
Havit Gamenote KB884l.
Bu klavye 1200 bandına düşmedikçe alınmaz. Giriş seviyesi switchler kullanıyor, yalıtım ve malzeme kalitesi fazla kötü.
Eğer daha fazla vermek istemiyorsan ve bu attığım hoşuna gittiyse alabilirsin ama bütçen 4000'e kadar çıktığı için o bütçelerde bayağı seçenek var. Ne tür bir şey istediğini söylersen farklı modeller de atarım.
Attığım klavye üzmez hocam FPS oyunlarında. Senin attığın klavye de düşük bütçesi olanlar için iyi ama bütçen attığım klavye ve üstüne yetiyorsa onu alma derim. Başta da dediğim gibi switchleri çok kaliteli değil. Zamanla çift tıklama ve yay sesi gibi sorunlarla uğraşırsın maalesef. Hayırlı olsun şimdiden.FPS oyunlarında kullanabileceğim bir klavye arıyorum klavyenin dış gösterişinin falan önemi yok beni tatmin edebilecek oyunlarda üzmeyecek bir klavye olursa iyi olur blue switch olmasın yeterli benim için.
Edit: önerdiğiniz klavye gayet hoş duruyor bu klavyeyi araştıracağım teşekkürler.
Attığım klavye üzmez hocam FPS oyunlarında. Senin attığın klavye de düşük bütçesi olanlar için iyi ama bütçen attığım klavye ve üstüne yetiyorsa onu alma derim. Başta da dediğim gibi switchleri çok kaliteli değil. Zamanla çift tıklama ve yay sesi gibi sorunlarla uğraşırsın maalesef. Hayırlı olsun şimdiden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.