4 bin TL manyetik switch klavye önerisi

Emin misiniz hocam. Ben bu gümrükçülerin çok geçireceğini zannetmiyorum.

Geçiriyorlar açıkçası, 2 ay içerisinde bu şekilde 2 ürün geçirdim.

Silver switch diyor hocam benim isteğim manyetik eğer W75 kalitesinde uyguna bulamazsam W75 alırım ya da glocalzone gibi uygulamalardan yurt dışından Wooting bakabilirim gümrük masrafı da olmuyor.

Glocalzone'den alıp boş yere komisyon ve benzeri şeyleri vermeye gerek yok, getirenler de absürt komisyonlar istiyorlar.

MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Uranus Manyetik Switch RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-6)
İsterseniz bu modeli de alabilirsiniz, alüminyum değil ve kalitesinden şüpheliyim sadece. Switchleri gayet iyi.

Geçiriyorlar açıkçası, 2 ay içerisinde bu şekilde 2 ürün geçirdim.

Glocalzone'den alıp boş yere komisyon ve benzeri şeyleri vermeye gerek yok, getirenler de absürt komisyonlar istiyorlar.

MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Uranus Manyetik Switch RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-6)
İsterseniz bu modeli de alabilirsiniz, alüminyum değil ve kalitesinden şüpheliyim sadece. Switchleri gayet iyi.

Sanırım sizin dediğiniz ve W75 arasında kaldım. Dediğim gibi bütçe normalde 4000₺ ama 2 klavyem var onların satılmasını bekleyeceğim satilincaya kadar biraz bütçemi arttirabilirim siz hangisi daha iyi derseniz ona göre ayarlayacagim kendimi.

Alüminyum olması açısından materyal olarak attığım Ajazz daha iyi, switch ve PCB olarak fiyat farkının da verdiği ezici üstünlükle beraber W75 daha iyi.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim.

AK680 Max fiyat performansın zirvesi olabilir 1800 TL'ye manyetik switch, alüminyum iç gövde, Wireless, bleutooth ve kablolu kullanım, ve RGB. Kesinlikle bu bütçeye daha iyisi yok. Bunu alıp ucuzada kapatabilirsiniz. İnanın uçurum derecesinden farklar olmayacak.

AK680 Max fiyat performansın zirvesi olabilir 1800 TL'ye manyetik switch, alüminyum iç gövde, Wireless, bleutooth ve kablolu kullanım, ve RGB. Kesinlikle bu bütçeye daha iyisi yok. Bunu alıp ucuzada kapatabilirsiniz. İnanın uçurum derecesinden farklar olmayacak.

Hocam siparişi siz vermişsiniz galiba. Gümrükten geçmesi için ekstra bir şey yaptınız mı? Yoksa öylece geçtimi?

Hocam siparişi siz vermişsiniz galiba. Gümrükten geçmesi için ekstra bir şey yaptınız mı? Yoksa öylece geçti mi?

Sipariş notuna T.C. Yazıp 20 euro olarak beyan etmelerini söyledim. Aynı şeyi sipariş numaramıda ekleyerek siteye mail olarak ilettim. Bir de mümkünse Wireless bir klavye alın çok hoş duruyor masada.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250314_183637_Gallery.jpg
    Screenshot_20250314_183637_Gallery.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20250314_183642_Gallery.jpg
    Screenshot_20250314_183642_Gallery.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20250314_183645_Gallery.jpg
    Screenshot_20250314_183645_Gallery.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20250314_183651_Gallery.jpg
    Screenshot_20250314_183651_Gallery.jpg