4500 TL'ye kadar çıkabilirim, biraz araştırma yaptım Lenovo R24e ve G244F E2 öneriliyor bu fiyatlara ama emin olamadım, bu bütçeye şu anda ne alabilirim? FPS oyunları daha çok oynuyorum; Valorant, CS2 tarzı.
Fiyati dün 5300 bandindaydi. Alinir yine de. Panel kalitesi olarak oldukca iyi, renk gamutu lenvodan cok az daha yuksek, kontrast orani tipik IPS seviyesinden oldukca yuksek, parlaklik olarak da cok daha yuksek Lenovo'dan.
Fiyati dün 5300 bandindaydi. Alinir yine de. Panel kalitesi olarak oldukca iyi, renk gamutu lenvodan cok az daha yuksek, kontrast orani tipik IPS seviyesinden oldukca yuksek, parlaklik olarak da cok daha yuksek Lenovo'dan.
MSI giris segmentte rezalet, asla alinmaz. Lenovo panel kalitesi olarak cok daha iyi.
Tepki süresi olarak hangisi daha iyidir? AOC'da OverDrive vs yapıyormuşuz sanırım para vermişken 1000 TL daha verebilirim veya 5600 civarına daha iyisi var mıdır?
Tepki süresi olarak hangisi daha iyidir? AOC'da OverDrive vs yapıyormuşuz sanırım para vermişken 1000 TL daha verebilirim veya 5600 civarına daha iyisi var mıdır?
Rekabetçi oynuyorum genelde onu neden önermiyorsunuz? R24e ve AOC fiyat farkına değer mi rekabetçi oyun için başka oyunlar da oynuyorum ama genelde rekabetçi oluyor.