4 bin TL monitör önerisi

Rekabetçi oynuyorum genelde onu neden önermiyorsunuz? R24e ve AOC fiyat farkına değer mi rekabetçi oyun için başka oyunlar da oynuyorum ama genelde rekabetçi oluyor.

VA panel oldugu icin hard sekilde rekabetci oynayanlar icin yetersiz gelebiliyor. Hizli bir VA panel ama. Renk gamutu olarak oldukca yuksek. OverDrive seviye 3'te ghostingi oldukca az. Tek eksisi Black smearing performansi pek iyi degil. R24e ile AOC fiyat farkina değer mi emin olamiyorum. R24e'nin fiyati mukemmel dustu. AOC ise daha dün 5300 TL idi.

VA panel oldugu icin hard sekilde rekabetci oynayanlar icin yetersiz gelebiliyor. Hizli bir VA panel ama. Renk gamutu olarak oldukca yuksek. OverDrive seviye 3'te ghostingi oldukca az. Tek eksisi Black smearing performansi pek iyi degil. R24e ile AOC fiyat farkina değer mi emin olamiyorum. R24E'nin fiyati mukemmel dustu. AOC ise daha dün 5300 TL idi.

R24enin fiyatı güzel gerçekten. AOC ile tepkime süresi farkları nedir forumda bir konuda pek iyi değil diye okumuştum OverDrive R24e için de oluyor mu pek bilmiyorum kusura bakmayın. Şu anki monitörüm.

ASUS 21, 5" VP228qg.​

R24enin fiyatı güzel gerçekten. AOC ile tepkime süresi farkları nedir forumda bir konuda pek iyi değil diye okumuştum OverDrive R24e için de oluyor mu pek bilmiyorum kusura bakmayın. Şu anki monitörüm.

ASUS 21, 5" VP228qg.​

Tabii ki oluyor hocam Lenovodada. OverDrive seviye 2 de mukemmel oluyor diye hatirliyorum R24e. Tepkime suresi farki yok pek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı