4 bin TL PSU önerisi

Bütçe
4000

cagribaba

Centipat
Daha fazla  
4 bin TL gibi bir param var PSU kaçak yapıyordu değişmem gerekiyor. PSU öneriniz varsa alabilirim. 650W 80 bronz olursa güzel olur.

4 bin TL gibi bir param var PSU kaçak yapıyordu değişmem gerekiyor. PSU öneriniz varsa alabilirim. 650W 80 bronz olursa güzel olur.

Bütçen çıkarsa ömrülük kullanırsın.

Kendimde kullanıyorum şu an müthiş bir tercih olur en azından yüksletmelerede ortam verecektir.

Kendimde kullanıyorum şu an müthiş bir tercih olur en azından yüksletmelerede ortam verecektir.
Alınmamalı. XPG daha iyi. Gray label olsaydı alınabilirdi.

Son düzenleme:
Dostum kendimde hala aktif kullanıyorum ve bana hiçbir sorun sıkıntı yaşatmadı.

Siz kullanıp da sıkıntı yaşamıyorsunuz diye alınabileceği anlamına gelmez. O fiyatta daha iyi bir model varken, konu sahibi bu modeli neden tercih etsin? XPG'nin içindeki bileşenler daha kaliteli.

Siz kullanıp da sıkıntı yaşamıyorsunuz diye alınabileceği anlamına gelmez. O fiyatta daha iyi bir model varken neden konu sahibi bu modeli neden tercih etsin?

Dostum zaten illada bunu alacaksın demedim sadece bir öneri konu sahibi bunun 650W olanını atmıştı bende bunu attım ve kendi deneyimimi paylaştım.

Dostum zaten illada bunu alacaksın demedim sadece bir öneri konu sahibi bunun 650W olanını atmıştı bende bunu attım ve kendi deneyimimi paylaştım.
Roxy'nin attığı model ile sizin attığınız aynı model/seriden değil. Birisi gray label birisi black label. Roxy'nin attığı model B+ kalitesinde. Sizin attığınız model ise C seviyesinde. Mosfet yerine diyot kullanmasıda cabası.

Roxy'nin attığı model ile sizin attığınız aynı model/seriden değil. Birisi gray label birisi Black label. Roxy'nin attığı model b+ kalitesinde. Sizin attığınız model ise C seviyesinde. MOSFET yerine diyot kullanmasıda cabası.

Peki dostum siz tercih etmek zorunda değilsiniz ben memnunum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı