4 bin TL gibi bir param var PSU kaçak yapıyordu değişmem gerekiyor. PSU öneriniz varsa alabilirim. 650W 80 bronz olursa güzel olur.
4 bin TL gibi bir param var PSU kaçak yapıyordu değişmem gerekiyor. PSU öneriniz varsa alabilirim. 650W 80 bronz olursa güzel olur.
![]()
XPG Kyber 750W Gold ATX Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
XPG Kyber 750W Gold ATX Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
CORSAIR CX Serisi CX650 650W 80 Plus Bronze CP-9020122-EU Güç Kaynağı Uygun Fiyatları ile Tebilonda
CORSAIR Marka CORSAIR CX Serisi CX650 650W 80 Plus Bronze CP-9020122-EU Güç Kaynağı Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
MSI MAG A650BN 650W 80 PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAGI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG A650BN 650W 80 PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAGI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Alınmamalı. XPG daha iyi. Gray label olsaydı alınabilirdi.Kendimde kullanıyorum şu an müthiş bir tercih olur en azından yüksletmelerede ortam verecektir.![]()
Corsair CX750 CP-9020279-EU 750W 80+ Bronze Atx Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Corsair CX750 CP-9020279-EU 750W 80+ Bronze Atx Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Alınmaz. XPG çok daha iyi. Gray label olsaydı alınabilirdi.
Dostum kendimde hala aktif kullanıyorum ve bana hiçbir sorun sıkıntı yaşatmadı.
Siz kullanıp da sıkıntı yaşamıyorsunuz diye alınabileceği anlamına gelmez. O fiyatta daha iyi bir model varken neden konu sahibi bu modeli neden tercih etsin?
Roxy'nin attığı model ile sizin attığınız aynı model/seriden değil. Birisi gray label birisi black label. Roxy'nin attığı model B+ kalitesinde. Sizin attığınız model ise C seviyesinde. Mosfet yerine diyot kullanmasıda cabası.Dostum zaten illada bunu alacaksın demedim sadece bir öneri konu sahibi bunun 650W olanını atmıştı bende bunu attım ve kendi deneyimimi paylaştım.
Roxy'nin attığı model ile sizin attığınız aynı model/seriden değil. Birisi gray label birisi Black label. Roxy'nin attığı model b+ kalitesinde. Sizin attığınız model ise C seviyesinde. MOSFET yerine diyot kullanmasıda cabası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.