650W 80+ Bronze PSU önerisi

Evet.

N11 üzerinden alabilirsiniz. Satıcı gayet tanınan bir firma.
Hocam takıntım olduğu için size de satın almadan önce sormak isterim.
Kasama sorunsuz şekilde uyuyor mu bu PSU? Bunu alacağım çünkü öneriniz üzerine.

Edit: Sistemi 2021 yılında Game Garaj sitesinden hazır sistem olarak aldım. Kasa oradan bilinen bir kasaydı.

Kasam: DarkFlash Aquarius-Mesh 650W 80+ Bronz RGB mid. Tower kasa.

Hocam takıntım olduğu için size de satın almadan önce sormak isterim.
Kasama sorunsuz şekilde uyuyor mu bu PSU? Bunu alacağım çünkü öneriniz üzerine.

Edit: Sistemi 2021 yılında GameGaraj sitesinden hazır sistem olarak aldım. Kasa oradan bilinen bir kasaydı.

2002 model kasama bile uyuyor. Bunlar standart boyutta PSU'lar zaten.

2002 model kasama bile uyuyor. Bunlar standart boyutta PSU'lar zaten.
Bu konularda cehalet içerisinde olan birisiyim. O yüzden böyle soruyorum hocam. :(

@Uchiha Shisui Bu üstteki konuda saatler öncesinden bana ait hocam. Bu yüzden bu PSU yu bugün sipariş vereceğim. Sizin de konuya bir bakmanızı istiyorum. Ne olursa olsun PSU almalıyım ve sadece PSU almak sorunumu çözecektir değil mi?

Son düzenleme:
Bu konularda cehalet içerisinde olan birisiyim. O yüzden böyle soruyorum hocam. :(

@Uchiha Shisui Bu üstteki konuda saatler öncesinden bana ait hocam. Bu yüzden bu PSU yu bugün sipariş vereceğim. Sizin de konuya bir bakmanızı istiyorum. Ne olursa olsun PSU almalıyım ve sadece PSU almak sorunumu çözecektir değil mi?
PSU'da ve buna bağlı kabloda deformasyon var. Her şey çalışıyor olsa bile o olaydan sonra yeni ve kalite bir ürün alınır. Doğal olarak bunu yerine getiriyorsunuz. Ancak her duruma karşı bir elektrikçi çağırıp odanın ve evin elektriklerine ekstradan baktırabilirsiniz.

PSU'da ve buna bağlı kabloda deformasyon var. Her şey çalışıyor olsa bile o olaydan sonra yeni ve kalite bir ürün alınır. Doğal olarak bunu yerine getiriyorsunuz. Ancak her duruma karşı bir elektrikçi çağırıp odanın ve evin elektriklerine ekstradan baktırabilirsiniz.
Beklemeye koyulduk hocam.

Screenshot_20250217_014627_Chrome.jpg

Beklemeye koyulduk hocam.

Screenshot_20250217_014627_Chrome.jpg
Edit: Ürün kargoya verildi. Yarın elime geçecek. Ürün mantıken, güç kablosu ile mi geliyor hocam?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı