4 bin TL titreşimli ve switch uyumlu gamepad önerisi

Bütçe
4000

Berkcan Emek

Kilopat
Daha fazla  
Herkese iyi geceler dostlar. Forza, Tomb Raider, Uncharted tarzı oyunlar oynuyorum. Switch uyumluluğu olan ve bilgisayarda da problemsiz çalışan bir kol arıyorum, maksimum bütçe 4K. Triggerlarında titreşim olması önemli. Oyuna ayrı bir derinlik katıyor ve yarış oyunlarında zevkli oluyor. Bütçe içerisindeki bu özelliğe sahip gamepadler nelerdir acaba??

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam switchle uyumlu mu bilmiyorum ama tetik titreşimi olan tek kol DualSense o da PC'ye kablolu veya Bluetooth alıcıyla bağlanır.

Ama DualSense çok ömürlü bir kol değil yani oyun hissiyatı istiyorsanız kaliteden ödün vermek gerekir.

Hocam switchle uyumlu mu bilmiyorum ama tetik titreşimi olan tek kol DualSense o da PC'ye kablolu veya Bluetooth alıcıyla bağlanır.

Ama DualSense çok ömürlü bir kol değil yani oyun hissiyatı istiyorsanız kaliteden ödün vermek gerekir.

Tetik titreşimi Xbox 9.nesil Kol'da var. Sizin bahsettiğiniz tetik geri bildirimi sanırım. Konu sahibi hangisini bahsetmiş bilmiyorum.

Xbox 9.nesil alınabilir. Nintendo Switch için Bluetooth adaptör alırsanız sorunsuz kullanabilirsiniz veya dock varsa kablolu olarak bağlayabilirsiniz.

tüm detaylar burda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tetik titreşimi Xbox 9.nesil Kol'da var. Sizin bahsettiğiniz tetik geri bildirimi sanırım. Konu sahibi hangisini bahsetmiş bilmiyorum.

Xbox 9.nesil alınabilir. Nintendo Switch için Bluetooth adaptör alırsanız sorunsuz kullanabilirsiniz veya dock varsa kablolu olarak bağlayabilirsiniz.

Tüm detaylar burada.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben öyle anladım hocam galiba arkadaşın istediği şey Xbox'taki.

Ama Xbox ve DualSense kolları artık piyasadaki kollardan hem pahalı hem de teknoloji olarak önemli teknolojide gerideler.

Tüm detaylar burada.

Hocam bunlarda da Hall effect vb. hiçbir şey yok ütopik paralar isteniyor karşılığında. Machenike G5 Pro denilen bir kolda varmış bu özellikler ama markayı hiç duymadım.

Hocam bunlarda da Hall effect vb. hiçbir şey yok ütopik paralar isteniyor karşılığında. Machenike G5 Pro denilen bir kolda varmış bu özellikler ama markayı hiç duymadım.

Machenikede güzel markadır hocam kol sektöründe.

Machenike G5 Pro v2'de var galiba tetik titreşimi.

bu video da 19.50'de bahsettiğim olayı gösteriyor videoyu çeken arkadaş.

N11'de satılıyor hocam satıcıda güvenilir gank satıyor o da mantıklı bir seçenek bu kolu ilk defa sizden duydum.

Hocam aradığınız kol bu olabilir :) N11'deki gank satıcısından alın o güvenilir bir satıcı.

N11'de satılıyor hocam satıcıda güvenilir gank satıyor o da mantıklı bir seçenek bu kolu ilk defa sizden duydum.

Hocam aradığınız kol bu olabilir :) N11'deki gank satıcısından alın o güvenilir bir satıcı.

Teşekkürler hocam bunlarda stick drift vs olur mu peki? Pek bilmediğimden soruyorum. Bir de sanırım membran yerine mekanik olunca daha dayanıklı oluyormuş tuşlar bu gamepad de var mı bu özellikler acaba?

Teşekkürler hocam bunlarda stick drift vs olur mu peki? Pek bilmediğimden soruyorum. Bir de sanırım membran yerine mekanik olunca daha dayanıklı oluyormuş tuşlar bu gamepad de var mı bu özellikler acaba?

Tuşlar switch evet hissiyatı daha güzel ve bildiğim kadarıyla membrana göre daha uzun ömürlü ve analogları da Hall effect ve hotswap destekliyor.

Hotswap destekleyen bir gamepad ilk defa gördüm N11'de indirimdeymiş hocam bence direk alın biter falan iyi de bir kol çünkü.

Machenike G5 Pro V2 Tri-Mode Siyah Gamepad | GANK buradan bakın özelliklere N11'den alın geçin aradığınız kol bu.

Hall effect olduğu için drift sorunu olmuyor hocam sorunuzu yanıtlamayı unutmuşum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı