4 bin TL'ye 19 cm el için relaxed fingertip mouse önerisi

Bütçe
4000tl ve altı

salyanman

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar.

2016 yılından beri SS Rival 300 mouse kullanıyorum bu mouse ile elim rahat ediyor ama çok eskidiği için değiştirmek istiyorum. Tutuşum belirtiğim gibi genelde relaxed fingertip (palm ve fingertip arası) kimi zaman ise relaxed claw.

• Lamzu thorn.
  • Fantech Helios 2.
  • Pulsar X2V2 medium.
  • ASUS ROG Gladius 3 Wireless.
Gözüme bu modelleri kestirdim fakat karar veremiyorum. Bu modeller arasından ya da 4000TL altı başka bir model öneriniz var mıdır?

Selamlar arkadaşlar.

2016 yılından beri SS Rival 300 mouse kullanıyorum bu mouse ile elim rahat ediyor ama çok eskidiği için değiştirmek istiyorum. Tutuşum belirtiğim gibi genelde relaxed fingertip (palm ve fingertip arası) kimi zaman ise relaxed claw.

• Lamzu thorn.
  • Fantech Helios 2.
  • Pulsar X2V2 medium.
Gözüme bu modelleri kestirdim fakat karar veremiyorum. Bu modeller arasından ya da 4000TL altı başka bir model öneriniz var mıdır?

VXE R1.
ATK balzing sky 8K Hz ile geliyor kampanyası devam ediyorsa.
Tutuş sekilleini hatırlamıyorum.
Wraith'de varlar zaten.

Selamlar arkadaşlar.

• Lamzu thorn.
  • Fantech Helios 2.
  • Pulsar X2V2 medium.

Teşekkürler. Bütçem en fazla 4000TL fakat indirime girerlerse değerlendirebilirim. :)

Teşekkürler. Bütçem en fazla 4000TL fakat indirime girerlerse değerlendirebilirim. :)

1 aydır bu Mouse’u kullanıyorum, 2024’ün en önemsenmemiş mouse’larından biri olabilir. 3000 bandında rakibi yok, kronik sorun 0.

He hocam SWAR kodunu kullandığınızda Ninjutso Sora V2 4000 TL altına düşüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı