Dostum linki kopyaladığında ben baktım, yolladığın üründe batarya kiti mevcut değil (gördüğüm kadarıyla) bu yüzden belki o ürün parası kadar daha verip 24v, 250W bu değerlere uygun pil yaptırman veya hazır alman gerekecektir.
Benzinli motor konusunda bende üstteki arkadaşa katılıyorum, ürün yorumlarından bağımsız olarak, sesli çalışacağı, verimsiz olacağı, çevreyi hem ses hem de gaz anlamında kirleteceğini düşünüyorum ve böyle olacağını biliyorum. O yüzden benim de tavsiyem elektrikli bir motor ile bisikletinizi dönüştürmeniz.
++ Zamanında bende elektrikli bir ulaşım aracı edinme ihtiyacı hissetmiştim, elektrikli bir bisiklet yapma düşüncem olmuştu, daha sonrasında elektrikli scooter ürünlerine yönelmiştim sonucu bir yere bağlanmadı ama araştırdığımda edindiğim bilgiyle kaldım. Bu yüzden tavsiyem 750W'dan aşağı bir elektrik dönüşüm kitine bakma bile, çünkü 750W ve aşağısında bulunan her motor seni düzde taşır, yokuşa geldiğin zaman motor çok yıpranacak, seni pedal desteksiz yukarı taşıyamayacaktır.
1000W ve üzeri bir motor (kilonla orantılı olarak yüksek güç gerekli) seni taşıyacaktır.