4 bin TL'ye claw grip tutuş tarzı için mouse tavsiyesi

Bütçe
4000

lewaziz

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 4000 TL bütçem var. Elim küçük ve claw grip tarzında tutuyorum. Şu an kullandığım mouse SteelSeries Rival 3 kablolu, ancak kablosuz almayı planlıyorum çünkü masaya takılıyor, hareket ettirirken bile kabloyu hissediyorum. Hafif, kablosuz ve küçük elim için claw grip tutuşlu bir mouse arıyorum. Wraith'den ATK Blazing Sky F1 Wireless (Leviatan özel seri) alacaktım ancak tükenmiş. Oynadığım oyun: Valorant.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 4000 TL bütçem var. Elim küçük ve claw grip tarzında tutuyorum. Şu an kullandığım mouse SteelSeries Rival 3 kablolu, ancak kablosuz almayı planlıyorum çünkü masaya takılıyor, hareket ettirirken bile kabloyu hissediyorum. Hafif, kablosuz ve küçük elim için claw grip tutuşlu bir mouse arıyorum. Wraith'den ATK blazing sky F1 Wireless (leviatan özel seri) alacaktım ancak tükenmiş. Oynadığım oyun: Valorant.

Scyrox V6 veya v8'e bir bak derim.

Scyrox V6 veya v8'e bir bak derim.

Çok iş mouseuna benziyor araştırdım aralarında en iyisi buna benziyor (v8) ancak farenin şekli hiç hoşuma gitmedi, leviatan özel serisi yerine direkt ATK blazing sky F1 Extreme almayı düşünüyorum, leviatan özel serisi ile arasında neredeyse hiçbir fark yok ayrıca Scyrox'dan daha hafif. Bütçem 4000 TL'yi aşabilir sıkıntı olmaz.

Çok iş mouseuna benziyor araştırdım aralarında en iyisi buna benziyor (v8) ancak farenin şekli hiç hoşuma gitmedi, leviatan özel serisi yerine direkt ATK blazing sky F1 Extreme almayı düşünüyorum, leviatan özel serisi ile arasında neredeyse hiçbir fark yok ayrıca Scyrox'dan daha hafif. Bütçem 4000 TL'yi aşabilir sıkıntı olmaz.

O zaman
Lamzu Maya X Wireless Mouse bunada bakabilirsiniz.

Kablosuz 2.4GHz yazmasının nedeni ne daha geç mi iletiyor.

1-2 konuya baktım ama gecikme için çok fark etmez diyorlar googledada aradığımda bu şekilde.

1741247595800.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı