4 bin TL'ye Gaming klavye ve 5 bin TL'ye Gaming fare önerisi

Bütçe
4.000 TL klavye-5.000 TL mouse

ŞAHİNY

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller, halihazırda kullanmış olduğum Rival3 mouse ömrünü doldurdu. Ayrıca laptoptan oynadığım için oyunlar için daha iyi olacak bir klavye arıyorum.
Şunu da belirtmek isterim Valorant-BF1-6 ve Knight Online oynuyorum, bu nedenle F1-2-3 vs tuşları benim için önemli.
Aşağıda belirttiğim ürünler araştırmalarım sonucunda karar verdiklerimdir, ancak daha iyi olur diyebileceğiniz tüm önerilere açığım.

Mouse olarak araştırmalarım sonucunda(bütçe maks 5.000 TL);

Lamzu Maya X Wireless Mouse-RAWM Leviathan V4 Wireless Mouse-MCHOSE K7 Ultra arasında kaldım, mouse bütçem 5k'ya kadar çıkar yeter ki fiyatının hakkını versin.​

Klavye olarak araştırmalarım sonucunda(bütçe maks 4.000 TL) klavye manyetik olsun istiyorum;

MCHOSE Mix 87 Beyaz %80 Apollo Manyetik Switch-MCHOSE Mix 87 Siyah %80 Lightning Manyetik Switch(şuanda stokta yok)-MCHOSE Jet75 E-sport Black Topographic %75 Hall Effect Starburst Manyetik arasında kaldım. Hakkını verir diyebileceğiniz bir klavye önerisine açığım.​

Son düzenleme:
Herkese iyi sosyaller, halihazırda kullanmış olduğum Rival3 mouse ömrünü doldurdu. Ayrıca laptoptan oynadığım için oyunlar için daha iyi olacak bir klavye arıyorum.
Şunu da belirtmek isterim Valorant-BF1-6 ve Knight Online oynuyorum, bu nedenle F1-2-3 vs tuşları benim için önemli.
Aşağıda belirttiğim ürünler araştırmalarım sonucunda karar verdiklerimdir, ancak daha iyi olur diyebileceğiniz tüm önerilere açığım.

Mouse olarak araştırmalarım sonucunda(bütçe maks 5.000 TL);

Lamzu Maya X Wireless Mouse-RAWM Leviathan V4 Wireless Mouse-MCHOSE K7 Ultra arasında kaldım, mouse bütçem 5k'ya kadar çıkar yeter ki fiyatının hakkını versin.​

Klavye olarak araştırmalarım sonucunda(bütçe maks 4.000 TL);

MCHOSE Mix 87 Beyaz %80 Apollo Manyetik Switch-MCHOSE Mix 87 Siyah %80 Lightning Manyetik Switch(şuanda stokta yok)-MCHOSE Jet75 E-sport Black Topographic %75 Hall Effect Starburst Manyetik arasında kaldım. Hakkını verir diyebileceğiniz bir klavye önerisine açığım.​

Maya X ve Chilkey ND65 alın geçin.

Wraith'ı tavsiye etmiyorum dostum. Sitelerinde ambalajı açılmış ürünleri sorun olmasa bile iade edemeyeceğin yazıyor, bu tüketici haklarına aykırı bir durum. Ulaşabileceğin telefon numarası yok firmanın, ona göre tercih edip etmemen sana kalmış.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/wraith-e-sports- dolandiriciligi.3171077/

@ca9an klavye manyetik olsun istiyorum rapid trigger ve snap tapp özellikleri FPS oyunlarında işime yarar.
Wraithi bilmiyorum ancak üstesinden gelebilirim diye düşünüyorum, diğer sitelerde de bulabileceğim ürünler de olabilir öneriler.​

Maya X ve Chilkey ND65 alın geçin.

Wraith'ı tavsiye etmiyorum dostum. Sitelerinde ambalajı açılmış ürünleri sorun olmasa bile iade edemeyeceğin yazıyor, bu tüketici haklarına aykırı bir durum. Ulaşabileceğin telefon numarası yok firmanın, ona göre tercih edip etmemen sana kalmış.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/wraith-e-sports- dolandiriciligi.3171077/

Mouse Scyrox V6 veya v8 öneririm 3K olması lazım 8K Hertz ve 36 gram diye hatırlıyorum.

Peki 4.000 TL vermek mantıklı mı? Jet75 işimi görür mü?

Görür. İkisi de manyetikte kendi bütçelerinin en iyilerinden. Bütçe çıkarsa alın, çıkmazsa Jet75 alın geçin.

Mouse Scyrox V6 veya V8 öneririm 3K olması lazım 8K Hertz ve 36 gram diye hatırlıyorum.

Malzeme kalitesi olarak diğerlerinden geri. 5 bütçesinde alınmaz, kendi bütçesinde de RAWM varken alınmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı