Herkese iyi sosyaller, halihazırda kullanmış olduğum Rival3 mouse ömrünü doldurdu. Ayrıca laptoptan oynadığım için oyunlar için daha iyi olacak bir klavye arıyorum.
Şunu da belirtmek isterim Valorant-BF1-6 ve Knight Online oynuyorum, bu nedenle F1-2-3 vs tuşları benim için önemli.
Aşağıda belirttiğim ürünler araştırmalarım sonucunda karar verdiklerimdir, ancak daha iyi olur diyebileceğiniz tüm önerilere açığım.
Mouse olarak araştırmalarım sonucunda(bütçe maks 5.000 TL);
Şunu da belirtmek isterim Valorant-BF1-6 ve Knight Online oynuyorum, bu nedenle F1-2-3 vs tuşları benim için önemli.
Aşağıda belirttiğim ürünler araştırmalarım sonucunda karar verdiklerimdir, ancak daha iyi olur diyebileceğiniz tüm önerilere açığım.
Mouse olarak araştırmalarım sonucunda(bütçe maks 5.000 TL);
Lamzu Maya X Wireless Mouse-RAWM Leviathan V4 Wireless Mouse-MCHOSE K7 Ultra arasında kaldım, mouse bütçem 5k'ya kadar çıkar yeter ki fiyatının hakkını versin.
Klavye olarak araştırmalarım sonucunda(bütçe maks 4.000 TL) klavye manyetik olsun istiyorum;MCHOSE Mix 87 Beyaz %80 Apollo Manyetik Switch-MCHOSE Mix 87 Siyah %80 Lightning Manyetik Switch(şuanda stokta yok)-MCHOSE Jet75 E-sport Black Topographic %75 Hall Effect Starburst Manyetik arasında kaldım. Hakkını verir diyebileceğiniz bir klavye önerisine açığım.
Son düzenleme: