4 bin TL'ye monitör önerisi

Bütçe
4.000 TL

nabukhednezar

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Eczacı
Monitör
MSI MAG 321UP
Selamlar arkadaşlar,

Monitörümü yükselteceğim. Şu anda Dell S2721DGFa kullanıyorum, MSI MAG 321UP almak istiyorum. Bütçem yaklaşık 40 bin civarı. Başka bir öneriniz varsa seve seve dikkate alırım.
Bir de ekran kartım RX6800. 4K için uygun bir kart mıdır, onu da yenilemem gerekir mi? Şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar arkadaşlar,

Monitörümü yükselteceğim. Şu anda Dell S2721DGFa kullanıyorum, MSI MAG 321UP almak istiyorum. Bütçem yaklaşık 40 bin civarı. Başka bir öneriniz varsa seve seve dikkate alırım.
Bir de ekran kartım RX6800. 4K için uygun bir kart mıdır, onu da yenilemem gerekir mi? Şimdiden çok teşekkürler.
Hocam konudan bağımsız ama, ekran kartından memnunmusunuz? Bende kısa süre içerisinde bir tanıdığımdan alıp 2K çözünürlükte kullanacağımda?

Hocam memnunum nasıl oyunlar oynuyorsun bilmiyorum ama tlou hariç hemen hemen tüm oyunları sorunsuz oynadım gow rdr2 cs go bf1 cyberpunk gibi ultra ayarlarda sorun yaşamadım.

Hocam memnunum nasıl oyunlar oynuyorsun bilmiyorum ama tlou hariç hemen hemen tüm oyunları sorunsuz oynadım gow rdr2 cs go bf1 cyberpunk gibi ultra ayarlarda sorun yaşamadım.
Sağolun hocam, bende genel olarak hikaye seviyorum, merakla bekliyorum ekran kartımı😅

Technopat Haberler

Geri
Yukarı