Razer DeathAdder V3 Pro - Hafif Kablosuz Ergonomik Espor Faresi (63g Hafif Tasarım, Focus Pro 30K Optik Sensör, Fare Anahtarı Gen-3, HyperSpeed Kablosuz) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar![]()
Darmoshark M9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Razer DeathAdder V3 Pro - Hafif Kablosuz Ergonomik Espor Faresi (63g Hafif Tasarım, Focus Pro 30K Optik Sensör, Fare Anahtarı Gen-3, HyperSpeed Kablosuz) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
bunuda düşündüm bi ara ama aralarında nasıl bi fark var performans anlamında
yukarda arkadaşın attığı darmonshark m9 kıyaslarsak hangisi alırBunu alabilirsiniz hocam.![]()
RAWM ES21 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Yukarıda arkadaşın attığı darmonshark M9 kıyaslarsak hangisi alır.
Yukarıda arkadaşın attığı darmonshark M9 kıyaslarsak hangisi alır.
elim uzunlamasına 17-18 cm es21 pro donglela beraber 8k oluyomuş bi fark yaratıyor muİkisinin de özellikleri bayağı bayağı yakın. Sadece M9 ES21 Pro'dan daha büyük. Yani ben olsam ES21 Pro'yu alırdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.