slayerninja90325
Hectopat
Daha fazla
Blue switch'in kulak tırmalayan sesinden bıktığım için red switch klavyeye geçmek istiyorum, bütçem 4000 TL. Tercihen ses azaltıp yükseltebildiğin tekerlek olsa iyi olur ve %100 klavye kullanmak istiyorum. Aklımdaki klavyelerden biri bu:
Al geç.Alınmaz o.
EPOMAKER Galaxy100 QMK/VIA Siyah Gaming Klavye
EPOMAKER Galaxy100 QMK klavye, yeni işlevsellik ve yükseltmelerle Galaxy Alüminyum Klavye serisine katılıyor.www.gaming.gen.tr
Neden? Ayrıca attığının tasarımını beğenemedim gene de sağol.Alınmaz o.
EPOMAKER Galaxy100 QMK/VIA Siyah Gaming Klavye
EPOMAKER Galaxy100 QMK klavye, yeni işlevsellik ve yükseltmelerle Galaxy Alüminyum Klavye serisine katılıyor.www.gaming.gen.tr
Malzeme kalitesi, switch, yalıtım ve PCB daha iyi.Neden?
Neden? Ayrıca attığının tasarımını beğenemedim gene de sağol.
Neden? Ayrıca attığının tasarımını beğenemedim gene de sağ ol.
Düz siyah klavyenin neyini beğenmediniz acaba?
Endorfy Thock Wireless Kailh Brown Switch RGB İngilizce Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye (EY5A078)
ARGB aydınlatmalı güçlendirilmiş alüminyum kasa ve PBT Double Shot tuş başlıkları dahil olmak üzere eğlenmek için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.www.gaming.gen.tr
Furycube K99 Pro Mekanik Klavye
Yazma ve oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyan bu mekanik klavye, hem performans hem de estetik anlamda beklentilerin ötesine geçiyor. Gasket montaj yapısı sayesinde daha sessiz, daha esnek bir tuş hissi sunarken, 1.2mm Flex Cut Hotswap PCB ile üstün kişiselleştirme imkânı sağlar. HMX ve...mecmonkey.com
Duruşunu beğenmedim. Ayrıca attıklarınız hiç bilinmedik marka gibi. Uzun zamandır klavye alışverişi yapmıyorum o yüzden de bilmiyorum.
Duruşunu beğenmedim. Ayrıca attıklarınız hiç bilinmedik marka gibi. Uzun zamandır klavye alışverişi yapmıyorum o yüzden de bilmiyorum